Közvetlenül érzem magam, ígéretes új Kucerát Tepliceben

“Amikor csináltam, érdekes volt, ha egyenesen játszottam és átmentem a játékosokon. Ami a Cseh Köztársaságban, így nem játszik itt alaposabban „mondja a férfi, aki esik fordított tárhely Jablonec, de első bajnoki rajt nem jött létre.

” Sami kaptam hírt, hogy nem volt, hogy én nyomást gyakorolt. Nem tudom, miért nem jöttek be az esélyek. Senki sem beszélt sokat velem, nem tudom, mi a probléma, “Kucer nem tudja. “Aztán volt egy kis egészségügyi problémám, és beleegyeztünk, hogy véget vessünk. Én fél évben csak a vonat, de mozogni és játszani. „

Mivel Tomas Kucera és ő egy középpályás.És repertoár készségek kellett hozzá védekező, véded, mert fáradt. „Azt gondoljuk, jogvédők, hogy képes kezelni azt akartam, hogy elrejtse támadó erő,” vigyorgott. „De akkor az edző Martin Hašek a Vlašimi egyszerűen elmagyarázta, hogyan történt, nem volt hely minden vissza beszélni.”

Februárban ő lesz huszonöt éve, itt az ideje, hogy nullszaldós elit verseny. Eddig csak összegyűjti a második osztály pontot. „Az 1920, én voltam a képzés-team Sparta, négy év telt el, és semmi sem történt. Utaztam a 2. liga, volt egy csomó kisebb egészségügyi problémák, és néha én felvette a rossz csapat.Legfőbb ideje, hogy forduljon „, elismeri a játékos, aki a vizsgálat glassmakers szombatig.

Mint bennszülött Decin Teplice közel. – Van egy családom Děčín-ban, de már nem vezetek oda. Amikor fiatal voltam, Teplice volt a legnagyobb klub számomra, nem is szereztem Spartát. Elmentem az Árnyakba, hogy megnézzem az első bajnoki meccsemet. És szórakoztunk az apámmal, hogy ha nem jutok Sparta-hoz, Teplicebe megyek. Szimpatikus vagyok – mondta. „A Sparta most megtörni nem túl reális.”

Ez a törzsi játékos Vlašimi, ahol megérintette mellett Hašek és a szigorú Vlastimil Petržela. “Elkezdtem felnőtt futballt játszani. Hasek pedig megmutatta nekem és más srácoknak, hogy egyszerű dolgokat használnak a teljesítményem javítására.Minden egy liter igazságos. „

A Teplice edző találkozott Daniel Smejkal:” A barátaim, akik játszottak alatta, én csak hallottam nagyon jó dolog. „Ő is dicsérte Smejkal?