Labdarúgás átadása pletykák: Cesc Fàbregas a Manchester United?

A Fàbregas valószínűleg válik elérhetővé, mert Antonio Conte érdekelt négy középső középpályán, akik nem ő: Radja Nainggolan a Roma, N’Golo Kanté Leicester, João Mário a Sporting és André Gomes Valencia. De ez nagyon zavaró, mert Gomes is Mourinho hátránya, amikor Paul Pogba végül megtöri a vakítóan nyilvánvaló, nem hír. És ezen a ponton, az Egyesült is fokozza érdeklődését Moussa Sissoko, mert ő is futballista.

A Manchester-en túl Pep Guardiola is tapasztalja azt a szokatlan érzést, hogy nem kapja meg a saját útját. Lehet, hogy ő lesz a legszebb edző, aki örökli a legjobb európai játékosokat, de Leroy Sané még nem tájékoztatta Schalke-t minden olyan vágyról, hogy aláírja őt – amit ragaszkodniuk kell ahhoz, hogy megtörténjen.A város hajlandó fizetni 40 millió fontot neki, vagy más módon 784.313,73 £ -ot fizetni minden korábbi megjelenéséért. Ha az üzlet nem történhet meg, Guardiola azt tervezi, hogy filozófiai, mégis közeledő intenzitással bámulja, mielőtt vastagabbá válik.

De más tervei is vannak, leginkább egy középső visszavásárlást vesz fel, amely teljes mértékben nem felel meg a védekezés gyakorlatának, ahogy az ő szokásai. Ezúttal a John Stones of Paint Trophy és az Everton hírnevét célozta meg, és a Stones, akikkel elmozdult, annyit mondott az új menedzsernek. Ronald Koeman a dühtől és a nevetéstől elszakadva könnyű könnyeket zúdít, Ronald Koeman igyekszik egyenes arcot tartani, miközben 50 millió fontot igényel.Bradford City aktiválja a kiadási záradékot, hogy aláírja Blackpool Colin Doyle-ját a £ 1-re. Bővebben

Amikor Stones elhagyja, Koeman azt tervezi, hogy helyettesíti őt védővel, nevezetesen a kaliforniai Kalidou Koulibaly-val. nevet a Waltzing Matilda teraszos változatára. Az ár, ha meggyőzhetik róla, hogy ne csatlakozzon a Chelsea-hoz, valószínűleg közel áll ahhoz, amit Stones-nek kérnek, mert miért nem lenne?

Egy másik játékos az Everton radarán Wesley Sneijder, aki az elmúlt 14 átigazolási ablakban mindegyik Manchester United-re írt alá, de jelenleg a Galatasaray-nél játszik. Ő az európai tilalom, és jó okkal: mi a Wesley Sneijder a Bajnokok Ligája nélkül, mi a Wesley Sneijder nélkül a Bajnokok Ligája?Pontosan.

És Galatasaray is érdekli Wilfried Bony, akit Manchester City kétségbeesetten lőtt. Ez elsősorban azért van, mert nem túl jó a futásnál, lövésnél, irányításnál, csöpögésnél vagy átmászásnál, de ők – és Swansea – továbbra is megromlottak.

Végül, a többi csatár híreiben a Real Madrid úgy döntött, hogy Álvaro Moratát nem adja el Chelsea-nek vagy bárki másnak, hacsak nem fizetnek sokkal több pénzt, mint amennyit csak tudnak. Közben az Arsenal 42 millió fontot ajánl, Oliver Giroud pedig Gonzalo Higuaín számára; azt gondolják, hogy Napoli 42 millió fontra fog tartani.