Labdarúgás Systems of Play

A legutóbbi elképzelés, hogy ezek sorakoznak egy banán alakú a görbe közepén legközelebb a kapus és a külső védők, a pont, kissé megelőzve de mögötte a középpályást.
Mivel ez a forma egy banánt a védők láthatjuk egymást általában minden alkalommal.

Egyesek a lapos hátsó lehetőség, de ez azt jelenti, sokkal inkább a kommunikáció a Capitain a védelem általában az egyik bennfentes.

Az általános elképzelés az, hogy a két védő részt vesz a támadás érkező saját oldalán.

Ez azt jelenti, hogy a szemközti külső redő egy kicsit, hogy fedezze a mező közepén, amely a cél, és a beérkező további támadó ellenfelek.

Amikor a csapat birtokolja a védők aztán játszani széles nyúlik ki a többi csapat támadók.
Ez is ismert játszani, mint hátul.

Előfordul, hogy a védekezők sorakoznak rombusz alakú. Ez az, hogy kihasználja az utolsó játékos vissza, mint egy “utcaseprő”, aki törli a labdát a pályán, és arra, hogy a többi védők és közepes fielders.

Ez a lejátszó az állandó kommunikációt a kapus és közvetíti az üzenetet a többi falán. Ez azért van, mert a kapusok láthatja a teljes területen a saját pontról.

Időnként és bizonyos esetekben túl gyakran a központi védő lesz by-pass a középpályán, és játssza le egészen a csatárok. Azt mondják túl gyakran, mert ez általában a határidős számozva a ellenfél védői .. Azonban van néhány “erő előre”, aki képes kezelni ezt a helyzetet, de a legtöbb nem tud túl.

A védő a tetején a gyémánt tartják a “dugó”, amelynek feladata, hogy kihívást jelent bármilyen támadás vagy támadó játék. Ezek általában játszanak oldalirányban nem felfelé és lefelé a területen.
Ezek védők részt leállításával minden játék, és a játék során.
Ezek a játékosok tényleg olvassa a játékot is. Meg kell, vagy tenne az összes futó.