Levante UD – Getafe CF 3:0

Levante a játszótéren könnyedén outplayed Getafe 3: 0, végül elhúzódott a táblázat alján. Valencijští ünnepelte a győzelem után három vereség egymás után, a vendégek a madridi, épp ellenkezőleg, a fekete sorozat prodloužli elvesztette öt mérkőzést egymás után. Játék Levante hit Morales, egy büntetést, és Rossi az utolsó tíz perc zárt a három pontot a hazai Verdú.
Levante jött ki nagy a mérkőzés kezdete. Már a 10. percben ugyanis tolta nagyon aktív José Luis Morales. Megmutatta Parana sólíčko közepétől területen, ahol obehrál következő ellenfél quadok és tiporják Cały dugóval helyezte a labdát csalhatatlanul, hogy felad egy 1-0! Otthon azonban érdemes és a boldogságot, akkor kellett kompenzálni karbantartott Madridští. Álvaro Vázquez 15 perc után, de nem ellen jó vyběhnutému kikötő.
Egy másik nagy lehetőség, hogy otthon a 33. percben. De ez alkalommal, a változás kitűnt látogató kapus, aki megbékélt csapás Rossi. A mérkőzés volt túl sok lépést a szünet előtt, de még mindig szórakoztatják a közönséget. És különösen otthon, aki 43 perc alatt a másik csapat ünnepli a csapat. A legfontosabb pillanat a mérkőzés előzte meg egy mocskos hátsó kimaradt hostujcíího Verginiho a behatoló Morales és a bíró José Luis González rendelt büntetőrúgás. Ő kivégzés Giuseppe Rossi, aki küldte a labdát nechytatelně föld lövés a bot – 2: 0!
Getafe vágyott, hogy tegyen valamit kellemetlen dvoubrankovým hiányok és megváltoztatása után fél jelentősen megnövelte. Egy nagy lehetőség a 57. percben ő találta magát ismét Vázquez, de fejesét Marini ügyében ment el a veszély. Még nagyobb az esély, majd elégették a Madrid csatára 71 perc, amikor az ásítás ellene odkyrtá cél, čtyřiadvacetiletý natív Barcelona, ​​azonban házi szentély vétkes kihagyni! És így a sorsa a mérkőzés döntött végül cselekvésre a Levante 81 perc. A vendégek felbukkant megint túl naiv védelmében, amikor elhagyta ivott tekercs Joan Verdú. Ő útlevél Morales konzultációt követően Suarez és fújja már a tehetetlen kapus ját utolsó 3: 0 Valencia!