Litvinov kirabolta Kometet, Hradec deregett a derbiban. Sparta nemrég nyert

Nagy meglepetés az utolsó Litvínov Brno feletti győzelem. Az észak-csehek már három gólt értek el, de Kometa eltévedt. Végül, miután minden örültek hazai győzelem 4: 3 után a lövöldözés. Otthon

Olomouc Dukla Jihlava shooter átfordult, és hála a zéró kapus Conrad ünnepelt győztes 3 0. Otthon

A Zlin otthon hagyni Három gól veszteség, végül meg kellett elégednie egy pontot, miután megnyerte Pilsen 5: 4 után shootout.

Mlada Boleslav majdnem sikerült forgalmat veszít a Trinec már 0: 3. Több mint két gólt, de már nem sikerült gólt, és így Oceláři nyert 3: 2 Kezdőlap

Az előző három játékot Pirates elfogott egy egyszerű pont, ezért lépett be a meccset Sparta aktívan.Ez a furat gyümölcs már az ötödik percben, amikor kapus Johnny égett a gyűrűből Michal Vondrka. De a vezetés csak 34 másodpercig tartott a vendégek számára. Petr Vrana elkerülni minden akadályt a védelmi zóna Chomutov pihent kapus Laca és megállapította, az útlevél előtt a kitett kapu Dominik Uher, akinek befejezni, hogy nyissa ki a ketrec problémát. Otthon

Vondrka visszatért Chomutov vezetést a második részt, amely vezette a védők a Sparta, ami ebben az időben volt tévedhetetlen, amikor lövés hinta. Praguers talált egy másik válasz után pontozási kombináció Kudrna és Reichenberg. Forgalmi rendezett fonák telibe között Lacová beton Jiri Smejkal. A hazai megvédeni szűk előnyét a végéig.

Jaroslav Nedved (Sparta): „A győzelem születünk egészen egyszerűen arról, hogy milyen értékes.A mai nagy teljesítmény és nagy jégkorong. Azt hiszem, a közönség saját magukhoz jött, mindkét oldalon volt esély. Végül a cél előtt a szerencse és a hangsúly is eljutott a mi oldalunkra. Örülünk, hogy sorozatot készítettünk, ami békét hozna a botokon. Ez jobb teljesítmény volt, különösen a védekezésben. Céljaink nem könnyűek, ezért csak a második harmadban sikerült megvédeni a védelmet, és nem engedtük, hogy ellenfeleink túl messzire menjenek. Azt hiszem, megszerettük. Nagyszerű teljesítményt nyújtott a David Honzík kapus.

Smejkal, Pech, Saponari – Forman, J. Hlinka, Klimek – Říčka, P. Vrána, Uher – A.Kudrna, Reichenberg, Kumstat. Edzők: Kalous és J. Nedvěd.

Chomutov: Laco – Flemming J. Mrazek, herélt, Rasner, szlovák, Dlapa, Grman – Vondrka, Huml, Tomica – V. Tomeček V. Ruzicka ml., Sklenar – Jumper, Pride Poletín – Koblasa, Linhart, búzavirág. Oktatók: V. Ruzicka st., J. Martinek és boldog.

sújtó vice-bajnok Liberec küldeni a vezetést a Vítkovice hatalmi játék kombinációja Martin Bakos, ha a kék vonal égett a vendég kapus Dolejš. Hamarosan összehasonlíthatta Radoslav Tyborot, a kapust Willet a célvédővel együttműködve.Másrészt, ő tartotta a csapat Ostrava Dolejš ha közel hatástalanították ígéretes kísérletek hazai Lakatos Ordos és Jelinek. Otthon

Vítkovické elszámolási és jött korán a harmadik felvonásban, amikor Jakub Lev vysmýčil bombát a kék vonal felső sarkában Will szentély. Kevesebb, mint három perccel a vége előtt az időszak, de megint örvendezett Liberec arénában Michal Bulíř akinek nyerő jobb oldali lövése kör vége Dolejšová erők. White Tigers nyerte a második alkalommal az elmúlt hét mérkőzést.

Filip Pešán (Liberec): „Ez volt a szoros mérkőzés dönt hatalmi játék. Kihasználtuk hatalmi játék tovább. A mérkőzés kiegyenlített volt a rendszer és a telepíteni mindkét oldalon. Úgy döntött, az egyik cél a hálózati játék. És örülök, hogy nekünk adta.Végig húztuk az egész játékot, és reméltem, hogy örömmel csatlakoznánk. Nagyon örülök, hogy a mi ellenfelünk kínált olcsó power play és megbüntették. „ Kezdőlap

Célok és felvételek: 17. Bakos (Ševc, L Krenželok), 58. Bulíř (Ševc) – 41. Lev (O. Roman). Bíró: Bulanov (Rus.), M. Sýkora – Frodl, Komárek. Kizárás: 6: 8. Kizárás: 2: 1. Harmadik: 1: 0, 0: 0, 1: 1. nézők: Liberec: Krenželok – Bakos, Redenbach, Jasek – J. Stránský Lakatos, Ordos – Jeník D. Špaček J. oláh. Edzők: Pešán és Mlejnek.

Vítkovice: Dolejš – Baranek, Hrbas, Sloboda, Klok, trska, Issue – Tybor O. Roman D.Kveton – Adj, Leo, Olesz – P. Zdráhal, őz, Kucsera – Szturc, Š. Stransky, Kurovský – sportolók 41 extra. Edzők: Petr és Trnka. Otthon

Az ellenfél néhány éve rendszeresen találkozott a második legmagasabb liga, ez volt a párbaj Olomouc Jihlava Extraliga matrica. A vadászok megtartották a golyót, de a játék közepéig nem kezdtek dolgozni. Otthon

Miután hosszú kombináció bontott Jihlava védelemhez fejezte Wilhelm Burian, hamarosan telibe nőtt éles szögből, Jan Eberle. A harmadik alkalommal végzett fizetős James Škarek a cél Dukla után Knotková áramlását, és végül úgy döntött, három pontot Olomouc.

Zdeněk kvibli (Olomouc): „Ez egy fontos győzelem a bizalmat , végül három pontot kaptunk otthon.Szerettük volna játszani az aktív játékot, mi eldöntöttük a második harmadikat, amikor elmentünk a blokkolóba. A harmadik harmadot játszottuk, amire szükségünk volt, és nem engedtük, hogy Duklu kapcsolatba kerüljön. Fontos a Branislav Konrad számára is nulla. Hálásak vagyunk, és úgy vélem, hogy ez a meccs lesz segíteni, hogy jobban hazai teljesítmény. „ Kezdőlap

Olomouc: Conrad – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Ondrušek J. Galvas L. Galvas állni – Eberle, J. Knotek LAS – zeneszerzés, Sundher, Jackson – Ostřížek, Strapáč B. Frost – Roman Olaszország, Herman szekrények. Edzők: Venera, Tomajko és robbanótöltetet.

Jihlava Škarek – De La Rose, Suchanek, Šidlík J. szívesen Bryhnisveen, Ulrych Bath – T. Kubalík, orrkagyló Jiránek – Čachotský F. Seman, Rys – Žalčík M. Clay, Angel – Macík R. Hubacek, R. Divis. Edzők: Wolf és F.Zeman.

Úgy tűnik, hogy a balszerencse Pardubice át eszkalálódott keleti derbi az elmúlt évben, és az idei. A cél Dynamo hagyj ígéretes junior Klouček Milan, de tud adni Hradec között sem szerepelhet a legboldogabb. Rengeteg nyitott találatot a nettó korábbi munkáltatója szlovén védő Blaz Gregorc. A második felvonásban Hradec adunk előnyüket Jaroslav Bednár és mázli Friedrich Köhler. Otthon

Pardubice úgy tűnt, hogy eltűnt a jégpálya, egyértelmű dominanciája hazai beavatkozások megerősítette a cél Vopelka Luke, Richard Cooper Jarůšek másodszor. A Dynamo végső győzelme a fő rivális fölött 2016 januárjában történt.Hradec köszönhetően kapus Patrick horgász három versenyképes mérkőzést egymás neinkasoval.

Hradec Kralove: A halászokat – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlik, Graňák, terv, slick – Köhler Dragoun, Šimánek – Jaroslav Bednar Kukumberg, Cingel – Vopelka, Koukal, piros – Jarůšek, Zigo, M. Látal. Edzők V. Sykora, P. Henry és T. Martinec.

Pardubice: Klouček – Wishart, Trončinský, Čáslava, Cardwell, Ščotka, Moses – Perret Marosz J. Sykora – S. Treille, Tommy, Vondráček – Rolinek, Boyko, Quenneville – Régi, Poulíček, M. Beran. Oktatók Holan, Marek és Janecký.

Mivel Zlin és Plzen az utolsó körökben élvezi a jó formában. De azok voltak a vendégek, akik vezető szerepet töltöttek be, amikor Milan Gulaš megtalálta Tomáš Mertl pontos útlevelét.Cél elhangzott a öltözőben veterán Zlín Ondřej Veselý, amelyen Západočeši válaszolt a második időszakban három találatot egy sorban. Először is eltérített Kašíková cél előtt Ryan Hollweg, Pilsen vezetést, miután Dominik Kubalík fokozott öröm érkezik.

Amikor Mertl második céljával 4: 1-re emelt, rossz volt Zlinnel. Hope azt mondta kosok második gól Vesely után Mref Stephen Fryšara már Pilsen vezet megint csak egy cél. A Zlín stadion felrobbant az eufóriában, miután a kiegyenlítő Boldog Half Minute a végéig és a három körös veszteség szar volt. Forgalmi kosok de végül sikerült a razziák úgy döntött, hogy Triumph Plzen Mertl.

Zlin Kasik – Matějíček, Reznicek, Ferenc Freibergs, Petran, Valenta Žižka – J. Ondráček , P.Szedlacsek, Kubiš – D. Boldog Honejsek Roberts Bukarts – Okál Hamupipőke, O. Vesely – Rihards Bukarts, Fryšara, Gago. Edzők R. Svoboda, M. és R. Hamrlík Hrazdíra.

Plzen M. Svoboda – Jones Moravčík, Kadlec, D. A csészék, Čerešňák, Půlpán – gulyás Mertl, Schleiss – D. Kindl, Stach, D. Kubalík – Indrák, Kracík P. Straka – Hollweg, Preisinger, Kodýtek. Edzők: Martin Straka, Vlasak, Jiri Hanzlik és Čihák.

Az acélgyártók kezdődött Mladá Boleslav élesen, már a második percben nyitotta a pontszám a körök vallotta Martin Adamski, aki befejezi sikeresen elfogadták Polanski ajánlatot. A következő cél az volt, hogy megvárja a játék közepét, hogy újra csalódjon Brandon Maxwellrel.David Ciencala bár saját gyengülését döngölt laza nád, Třinecký csatár ehelyett derék lövés, és megbánta. Ő volt a vendég vadászok, Zbyněk Irgl. Otthon

Boleslav, de az utolsó felvonásban hogy egy nagyobb tempóban, amelyből James Klepiš és Ronald Knot profitáltak után minden célhoz. Főoldal Lenc volt a végén, hogy kibír település, köszönhetően az intervenciós Hrubec Természetesen utazik mind a három pontot, a sziléziai.

Patrik Augusta (Mlada Boleslav): „A játékban mi volt a baj , kaptunk egy gyors célt, és a lovas lóháton állt. Jobb mozgása volt. Nem szereztük az első harmadikat, de a másodikban felvetettük és rendeztük a játékot. Kezdte játszani fizikailag.Abban a pillanatban, amikor elkezdtünk legyőzni a mi oldalunkon, második és harmadik gólt kaptunk a bruttó hibák után. Abban a pillanatban nem sokan hittek bennünket, hogy tehetünk valamit a játékkal, de a harmadik harmadban tettük. Természetesen rossz, hogy nincs értelme. Másrészt, annak ellenére, hogy elveszíti a harmadik periódusban csapat megmutatta a karaktert, és most már rajtunk múlik, hogy edzők, hogy készítse el, hogy mi adjuk be, előadások az első hatvanadik percben. „ Kezdőlap

Fiatal Boleslav: Maxwell (41. J. Ruzicka) – Knot Jan Hanzlik, Kotvan J. Říha heroint, Nemecek – P. Musil, P. Holík Lenc – Valský T. Knotek, Pacovský – Klepiš , Žejdl, Orsava – L. Pabiška, T. Urban, M. Procházka. Edzők: Augusta, Ujčík és Žabka.

Třinec: Hrubec – M.Douděra, Krajicek Janko, Linhart, Adamek D. Musil – Martin Ruzicka, Marcinko, Reed – Snack, Ponansky, Adamsky – Irgl, Cienciała Hrňa – Chmielewski, M. Kovarčík, O. Kovarčík. Oktatók varada és M. Zadina.

Clash az első, hogy az utolsó ajánlat váratlan telek, kívülálló re Litvinov még megfogalmazni Három gól vezet. Miután a nagy hazai nyomást a korongot az első mögé került Čiliaka flow után Frantisek Lukes, aki irányította a korongot a köröket a hálóba. Vékony vezető Verva-ig meghosszabbították a harmadik időszak után gólt Daniel Sørvik és Richard Nejezchleba.

Kevesebb, mint kilenc perccel a vége előtt, a Comet három gólt ért el, de nem.A Bartejs és a Vincross 23 másodpercre csökkent, mielőtt a végső sziréna összehasonlította Brno Leos Čermák kapitányát. A razziák jött Litvinov optimizmus Hanzl Martin és Luke Wars, csak két sikeres végrehajtók.

Litvínov: Petrasek – Sørvik, Kubát, Gula, L. Douděra, Baranek, Dietz, Z. csészék – Nejezchleb M. Hanzl F. Lukes – Matousek, Gerhát J. Cerny – Jurčík háborúk, Travnicek – M. Hořava, Jícha J. Dolezal.

Brno: Ciliak – Štencel, Barinka, Krejcik, Gulasi, Bartejs, Malec, Zaťovič – Vincour L. Cermak T. Svoboda – Haščák V. német, Dočekal – H. Zohorna, véletlen Mallet. Edzők: L.Zobranský st., Pokorny és Haken.