Man. A város öt gólt adott a Liverpoolnak, az Arsenal nyerte a cseh és a Chelsea-t

A Pepa Guardiola bizalmasaik vereség nélkül folytatódnak az új szezonban, és 14 mérkőzésen még nem látták otthon a hódítót. Liverpool először elveszett, az edző, Jürgen Klopp mellett tapasztalt összeomlás öt wicketet után közel 11 éve, amikor még az edző Mainz kellett tölteni legyőzze 1: 6 Bremen.

verő a Manchester City és a Liverpool gól nyitotta meg 24. argentin csatár Aguero minute jó hasznát át a védelemhez De Bruyneho és szerezte a 124. gólt a Premier League, így ő lett a rekorder között nem európai labdarúgók. A Dwight York jelenlegi vezetője legyőzte 185 játékot. Aguero megerősítette, hogy a Etihad Stadion ellen „vörösök” sikerült: tolta mind a hat bajnoki párbajt.

Védelem és a vendégek továbbra is éget 37.perc, szintén kizárták sörény, aki megpróbál a labdát, és a lába elérje a kapus arcát vyběhnuvšího Edersona. A brazil kellett vinni távol a mező egy hordágyon. Teljesítmény játék előnye „polgári” a szünet előtt, amikor a másik után De Bruyneho támogatás elérje őrzött Gabriel Jézus, aki egy pillanatra, mielőtt a játékvezető nem ismeri a célt, a les.

Az év második felében a bemutatkozó Liverpool után transzfer Arsenal snubbed Oxlade-Chamberlain, a sikeres, de azt nem lehet figyelembe venni. Manchester hozzá egy másik három gólt szerzett ismét Gabriel Jesus és két váltakozó szán.

Célok Stoke kezdte a párbajt Manchester United esik, amíg a végén az első félidőben.Háztartási küldött előre Choupo-Moting, aki Dioufův jó hasznát pontos kereszt és szerezte az első bajnoki gólt a United 14-től májusban. De aztán a szögletet leveled Rashford.

A forgalom pontszám mellett a házigazdák biztosított 150. karrier cél a klub belga képviselője Lukaku, de volt az utolsó szó ismét Choupo-Moting. Schalke megerősítését annak fejléc 63 perc döntött a szétválás pont. A liga két gólt szerez egy mérkőzésen, hogy a hálózat „Vörös Ördögök” utoljára sikerült Alexis Sanchez Arsenal októberben 2015

Stoke nem veszít otthon a Manchester United utolsó öt játékot.Coach Mark Hughes gyufa ellen José Mourinho boldogulni: négy bajnoki mérkőzés a sorban csapata osztályokon portugál edző nem hódolt.

Az Arsenal után az összeomlás az utolsó fordulóban Liverpool (0: 4) azt mutatták benne teljesítményét a Bournemouth vezetett 2: 0 félidő után. Mindkét gól jelentős részesedése az új dedikálások, „Ágyúsok”. Az első gól Welbeck segíti Kolašinac és hozzáadjuk a második cél a lövés hátulról a tizenhatos Lacazette.

A módosítás után a fél tudta csökkenteni Defoe, de fejesét véget ért a poszt Cech kapujába. Aztán végül úgy döntött, hogy három pont előnyt haza Ramsey pass Welbeck.Bournemouth és továbbra is várja az első pont.

Tottenham csatár Harry Kane megerősítette, hogy míg augusztusban párbajok a Premier League hiányában, szeptemberben, akkor eredményes. 28 perc elteltével nyitották meg a pontozási Everton elleni vidám hosszú lövés, és ünnepelte a 100. versenyképes fellépés legjobb „kakas”.

A végén fél követte őt dorážky Eriksen és röviddel az után változó oldalán felezővonallal második Mref Kane, ezúttal a 80. gólt a Premier League-ben. Ahhoz, hogy ez a mérföldkő szükséges 120 mérkőzést, csak Alan Shearer elég nekik kevesebb (102).Tottenham nyert négy szabadtéri párbajok a sorban az első alkalom, hiszen 2014. január

küld Chelsea a Real Madrid Álvaro Morata az angol bajnokságban kezdete óta jól, és megerősítette, hogy ma, amikor nem sokkal a szünet előtt és fejléc nyitotta meg a pontozás a Leicester. A szünet után növelte a vezetést egy lövés hátulról címvédő lime Kanté, aki 2016-ban ünnepelte bajnoki cím csak a Leicester. „Rókák” nem segített Vardyho tizenegyest 62 perc alatt.

Az első győzelmét a szezonban megnyerte az újonc Brighton, aki nyert 3: 1 a korábban veretlen West Brom. Ingolstadt, Pascal Gross két gólt ért el. Középpályás Jiří Skalák figyelte csapatának nyerését a padról, Aleš Matějů nem volt jelölve.