Már nem vagyok összetévesztve, nevetve a Pistols Hrdlička nővérvezetőn

“Nem lehet meglepve. A stadion halmában egy másik rakéta megsemmisült. A tiszta fiatal Novak Djokovic előtt, aki felkészült a meccsére, “leírta közelgő felesége, Hrdlička csalódottságát.

A teniszvilág látta, hogy a jégkirálynő csak ember. – Lehet, hogy nem látszik, de Karolina sokat csinál vele. Gyakran megtartja azt ”- mondja a korábbi TV moderátor.Mint az egyik a kevés is oldalt lát peren – könnyek, düh és öröm.

Az Egyesület a WTA tudott rendelkezései alapján viharos támogatás Pliskova kötelességszegést büntetést. „A szövetség azonban figyelembe vette azt a tényt, hogy volt egy végzetes hatással van a mérkőzés, és kár Carolina”.

Hrdlicka is sokat beszélt a kereskedelmi kérdések, a végén a szerződést a hivatal Sport Towers, illetve a támogató a legjobb cseh teniszezők. „Jelenleg három ajánlat az asztalra, ami majdnem szinten közkereseti.”

Ezen kívül a képviselő Carolina Hrdlicka is ikertestvére, Kristyna Pliskova. Partner lehetőség, hogy jelentősen tükröződik Hrdličková üzleti stratégiát. „A nővér történet nagyon érdekes és szexi. Ők az egyetlen ikrek a pályán, sőt, az első száz.Ez egy ritkaság, ami egy újabb nagy előny számunkra. ”

Az ilyen körülmények feljegyeznék a párosban egy lehetséges unokát. – Szeretem az ötletet, szeretem, amikor a lányok egymás mellett járnak. Én magam is javasoltam nekik. Ez persze marketing szempontból is ígéretes, de jó egyéni képzésként is. ”

Ugyanaz a játék a bíróságon és a megjelenésen. A Plíškových fiainak majdnem azonos formája kezdettől kezdve a Hrdlička-nak kis problémákat okozott. – De elmondhatom egymástól.Lehetetlen a telefonon, hangja szerint még az anyjuk sem ismeri a hangjukat – mondta mosollyal.

Hrdlička jelenleg a Karolína Plíšková menyasszonya, de nem lesz hosszú. – A következő évben férjévé válok – mondta egy 29 éves vezető.

A teniszrajongóknak megszokniuk kell Karolína Hrdličková-t? – Azt hiszem, ő fogja nevezni. De nem vonjuk el a teniszjelet. A világ ismeri őt Karolina Plíšková néven, ”következtetett Hrdlička.