Mark Hughes azt mondja, hogy Stoke követheti Southamptonot, és kihívást jelenthet a hat legjobbnak

Mark Hughes reméli, hogy ez a győzelem újabb lépést jelent majd Stoke előrehaladásában az asztalnál. Bojan Krkic célja elérte a város első győzelmét, és az első a déli parton 35 év alatt. Southampton az elmúlt évek során a hagyományos hat-hat klubot üldözi, de Hughes úgy érzi, ez lehet az év, amikor a Stoke eljutott hozzájuk.

“Southampton nagyon jól végzett az elmúlt években, a legjobb nyolc, a hét legjobb, és nem tudtuk elkapni őket “- mondta Hughes. “De talán ez a szezon leszünk képesek erre.” Stoke City Marko Arnautovic nyomást gyakorol a Chelsea José Mourinho-ra Bővebben

A Stoke gyorsan válik a Premier League napi szakemberei közé, három nyer, három rajzot és egy vereséget az úton.Kényelmesen ültek Krkic harmadik szezonjának céljával, egy szép, közeli pörgetést Erik Pieters keresztéről, és többet tudtak szerezni, de Xherdan Shaqiri és Marko Arnautovic számára valamiféle céltudatos befejezéshez.

“Mi vagyunk rendben van az úton, és meg kell tartanunk “- mondta Hughes. “Van egy védekező platformunk, amely segít nekünk jó eredményeket elérni az úton.”

A svájci szélsőséges Shaqiri újra benyomást tett, míg a második félidőben egy kis kacérhúzóval kellett visszavonni, de Hughes azt mondta, hogy a lépés óvintézkedés volt. “Nagyon feszes volt, és ez volt az indoklás, amikor elvettük, amikor megcsináltuk” – mondta a menedzser.

“Ki akart menni és játszani a második félidőben, de fontos volt, hogy megvédjük őt egy kicsit, amit csináltunk.Nagyon elégedett voltam azzal, amit ismét felajánlott. Láthatjuk minden olyan játékot, amelyet ő játszik, hogy alkalmazkodik és megmutatja a kétségtelen tulajdonságait. “Southampton csatára, Graziano Pellè egy frusztráló délutánot szenvedett, melynek csúcspontja a szezon ötödik foglalata, . Az olasz kihagyja a szombati utat Manchester City-be, és vezetője, Ronald Koeman azt mondta: “Ez a játékosok frusztrációjáról szól. Nem játszott jól, nem volt pontozás, és a csapat nem nyert, de mindig magának kell irányítania magát. El kell fogadnunk, és jövő héten még egy No9-et fogunk játszani. “