Megfiatalítás kifizetve, Vítkovice harcolt Hradec nyereményével

„után is győzelmet általában kritikus, de ez alkalommal szeretném megdicsérni az egész csapat,” mondta Vitkovice edző Jakub Petr. “Nagyon boldogok vagyunk, hogy nyerünk. Volt és van komoly egészségügyi problémákat, hogy úgy tűnt, hogy bővítik a sérülések Petra őz, de a fiatal játékos feladatok teljesítése lehetőségeiken belül, az idősebb játékosok újra elfogadni, hogyan játszunk, és elnyomta játékát ego. Átadta a csapatnak. „

A kötelezettségvállalás ragadozó fiatalok helyett a játékosok, akik nem tudtak felszállni a (Kveton, Tybor, Mahbod, Roman – szerk. Aut.) Vitkovice igazán kifizetődő. Az első gólt lőtt csak tizenhat, az előre Jaromir Zsákos. “Nos, kicsit féltem, ha eljutok a bárba.De jó – mondta a fiatal csatár, aki Január közepén csatlakozott Vítkovicehez. Azt mondta, hogy kölcsönöznie kell a rekordot. „Abból, amit ástak ki, és most az lesz újra,” nevetett táska.

„Hockey én tapasztalatom már sok energiát. Még nincs ereje, de jó korcsolyázási és bottechnikája van. Minden játékot, minden váltakozást tanítanak. Másrészt, ez szép, amikor a cseh jégkorong évei valaki fog állni, „dicsérte csapattársai Vitkovice kapitány Rostislav Olesz, ami évekkel ezelőtt magam kezdődött a Extraliga tizenöt.

Ezen kívül Zsákos csak még jobban a Vítkovice junior két játékosa – Radim Toman és Jozef Baláž. – A srácoknak dolgozniuk kell.Nem olyan, mintha most játszanak, és jövőre biztosak. Ez nehéz. Jó számukra, hogy sok sérülésünk van. Ez történt – mondta Olesz. Vítkovice és ellenszenves fiatalember Hradec Kralove, amely a szezonban még nem pont egy pont, meglepetés, és vezetett után két időszak 3 0.

„Semmi mi nem folytatnak. Azt mondtuk, meg kellett szakítanunk, hogy mind a négy helyet be kell vetnünk, hogy mindig játszhassunk. Nem verjük meg a szépséget, a Hradec minőségét. Szemben az ilyen csapatok csak akkor lehet sikeres harc, amelynek sikerült „, mondta csatár Vítkovic Rastislav Dej.

A vendégek, míg a harmadik rész csökkent 3: 2, de akkor több dráma Vítkovice elismerni. “Próbáltunk játszani egy kicsit taktikailag.Miután két gólt nyertünk, nem pánik volt, de még mindig úgy gondoljuk, hogy meg tudjuk verni a játékot. Valami, amit mondtunk, nem volt stressz “- mondta Dej.

” A csökkentés után sok blokkolt rakéta volt, személyes párbajokat nyert. A csapat visszapattant “- mondta Petr