MEGJEGYZÉS: Az álom remek. Jó, hogy a Satoran ezt teszi

Ez a rövid lista: Jiří Zídek, Jiří Welsch, Jan Veselý – és most Tomas Satoransky. A washingtoni varázslók szóbeli egyezségének átruházására a formanyomtatványok már nincsenek érvényben. Csak három cseh kapott lehetőséget, hogy lássa, hol játszik a világ legjobb kosárlabda, próbáljon ki egy NBA showt. Megváltozik?

Senki sem tudja, de Tomas Satoransky lépése igaz, hiszen ő bátor. Szó szerint bizonytalan szezoni vár rá.A tengerentúli kosárlabda sajátos világában korlátozhatja fizetését; legyen 3 millió dollár évente a legtöbb lakos a bolygó királyi és soha nem elérhetetlen összeg, az NBA „repülő” sokkal nagyobb számban, és néha igaz, hogy még egy venni, hogy még több játék.

Satoranskému 24 Évekkel és elméletileg nagyon nehéz környezetbe kerül, a washingtoni varázslóknak John Wallo csillagtörője van. Másrészt, nem igaz, hogy az európai útlevél volt az NBA-ben maga is negatív, hogy a bajnokságban is sokat változott.

És nem csak ez. – Nem tudok róla beszélni, de szerintem Tomas nem fog elmenni. Nagyon jó helyzetben van “- mondta Jiri Welsch kapitány néhány héttel ezelőtt a nemzeti csapat előkészítésének kezdetén. “Barcelona nagyszerű szervezet, csapat és város.Mióta elkészült, az európai kosár felfelé haladt, hogy a játékosoknak többé nincs okuk a tengerentúlra menni. Éppen ellenkezőleg, visszatér. ”

De Welsch egyedülálló élménye arra késztette, hogy kiegészítse azt, ami még fontosabb lehet. “Hogy minden kisfiú nőni fog egy álommal, hogy elmehessen az NBA-ba. És amikor elérhető, nehezen kihagyja ezt az álmot. Az NBA nagyszerű vonzerőt jelent minden játékos számára “- tette hozzá Welsch. Igen, Satoransky sokáig várakozik egy ideig. Ne csak az új ország és az új életmód, hanem a kosárlabda új megértése is. Hozd át a párbajt, ahol figyelni fogják az eseményeket a csillogó arénákon, mert csak néhány percnyi helyet kap.Sérült sokkal nagyobb a verseny, mint valaha.

És most maga a döntés nehéz volt: volt rá néhány óra extra, amikor már régen akart összpontosítani kezdete a harc az olimpia, hogy nem teljesen döntő ítéletet az ő jövője.

Ez az, amiért ő mozog együttérzésemet. Az ötlet, hogy a legszebb helyeket egy kényelmes utazás illuzórikus.Belép a bizonytalanság véget cammogó lógott a padon, hanem egy valóra vált álom.

És soha nem lehet tudni: míg Jan Veselý elindult az NBA hat tervezet csákány és egy férfi, akit a tengerentúli emlékeztek az impulzív csók akkori barátnője tervezetet, elköszönt nélkül taps (és most visszatérhetnek a lényegesen jobb feltételek és találkozni egy barátja ábrázolás).

Satoranského érkezése ebben az irányban finom, de Washington azt mutatta, amikor Már egy tapasztalt játékos, és bizonyítottan Barcelona egyik vezetője. És reményt ad, hogy az NBA, mint kosárlabda játékos nem érzékeny.