Michael Bradley a célpont színpompás USA-ra támaszkodik Panama ellen

Az USA véget ért a Gold Cup kvalifikációs szakaszában, ugyanúgy, ahogyan a kampány többi része eddig is folytatta – találta meg a módját, hogy eredményt érjen el az alacsonyabb ellenzékkel szemben, de még mielőtt Panamának sok esélyt adna arra, hogy valamit megtegyen A játéktól.Gold Kupa 2015: Panama 1-1 USA – ahogy történt Bővebben

Brutálisan forró este előtt egy zajos partizán Kansas City tömeg, egy széles, nyitott második felében látta az USA visszaszerez 1-0 félidős deficit 54 perces Michael Bradley gól előtt, mielőtt 1-1-es rúcsot látott volna, mindkét fél megnyerte a győztest.

Hait korábban este nyerték meg, Panama a harmadik helyre süllyedt, és arra számított, hogy más csoportok eredményeit is megvizsgálja, hogy képesek-e az egyik legjobb harmadik helyezett csapatnak minősíteni, míg az USA már tudta, hogy a szombaton Baltimore-ban negyedik döntőjében játszik majd A csoport.

Panama csak akkor hibáztathatja magukat, ha megtalálják magukat Az a helyzet, hogy a harmadik egymást követő mérkőzésen 1-0-ra esett az esély, miután átvett egy Blas Perez-t a hatadikas dobozba, és 34. percben Luis Tejada keresztbe kezdett.Ez egy olyan időszak volt, amikor a Panama gyakran állt az első lábbal egy erősen forgatott amerikai csapat ellen. Ez egy olyan időszak volt, amikor John Brooks felvette a második sárga lapját a versenyen, miközben meg akarta tartani a központot Az amerikai védelmi cégtől – most hiányozni fog a negyeddöntőben, bár hosszabb távú mandátumát kissé erősítette, és tökéletesen időzített kihívást jelentett a veszélyes Perez-ről, amikor a csatár az órai körön keresztül az amerikai dobozba rohant. Bár azt is érvelhették volna, hogy Brooks a csapattársainak tartozott, miután lassan visszaszerzett a Perez-cél felé.

Az USA elkezdte a játékot azzal, hogy Alfredo Morales és Alejandro Bedoya A széles középpályás pozíciókban és Chris Wondolowski és Gyasi Zardes számára egy esélyt a támadás irányítására.Bedoya elég jól végzett, mielőtt 20 percre visszahúzódott volna, és segítséget nyújtott az amerikai góljához, miután átment a labdát Jaime Penedo előtt, hogy Bradley lerohanta a hat udvaron lévő gólt, miután gyorsan felépítették a játékot. De csak akkor, amikor Clint Dempsey és Deannd Yedlin be lettek vezetve a második félévben, hogy az Egyesült Államok felfedezte a sebességet és a sürgősséget, hogy megnyugtassa Panamát. Bemutatásukkal és Bradleytől 45 perces konzervatív megnyitást követően tovább játszott a mezőny, a Zardes egyre jobban részt vett a támadásban, bár általános teljesítménye nem volt egészen a szándéknyilatkozat, amelyet edzője hallgatólagosan megkért tőle, hogy elindítsa őt Az első két.Mégis, teljes 90 percet kapott, hogy megmutassa, mit tehet, ellentétben Wondolowski és Morales, akiknek csendes előadása félidőben végződött. Mindkét csapat a második félidőben megy a győzelemért, és Mindkét kapus elfoglalt volt – a Panama híres lövőpultja, Penedo 2013-ban a jelenlegi Arany Kupakójának köszönheti a jelenlegi MLS karrierjét, és az éjszaka nagyszerű volt, míg az Egyesült Államok gólja Brad Guzan néhány látványos megállót tartalmazott, köztük egy 75. perces reakciót Miguel Camargótól Hogy megerősítette a saját állítását, mint az amerikai 1. számú, talán függetlenül attól, hogy Tim Howard úgy dönt, visszatér a nemzetközi színtérre.

Ez talán a legfontosabb elvenni Klinsmann, bár – pillanatfelvételek az egyes előadások és követelések Inkább ahelyett, hogy a csapat közösen működik együtt.Valószínűleg fel akarja foglalni a felismerhető első XI-t a kieséses körök nagy részét illetően, de a válogatás csúcsán lévő játékosok közül csak keveset tettek maguknak ebben a játékban. A csapat azonban továbbra is változatlanul veretlen marad, és továbbra is a versenytársak reményeit ölti, még akkor is, ha a bennük rejlõbb képességeket kínálják.