Minden feketék, mint konfetti, megszórják a kupakot Angliával és Írországgal

Nem kevesebb, mint 22 a 23 fős csapatból, akik a múlt hétvégén megverték Ausztráliát Yokohamában, valamint Jack Goodhue-t, csütörtök délután az Egyesült Királyságban leszállnak – az ütemtervet megelőzően, annyiban, amennyire meg kell érni Anglia előtt visszatér a meleg időjárási edzőtáborukból Portugáliában. Anglia természetesen Dél-Afrikát tárgyalja először.Kieran Read, a kapitány, ezt „furcsa hétnek” nevezte, és ő nem rossz. Új-Zéland edzője, Steve Hansen 16 hetes időszakot javasol mindenkinek. További információ

Hansen elmagyarázta a döntést a Read, Beauden Barrett, Sonny Bill Williams és mtsai több időt kapnak az akklimatizálásra, mielőtt Angliát és Írországot vesznek egymást követő hetekben, miközben ismételten célba vesznek az egyre unibet sportfogadás bónusz zavartabb nemzetközi naptár.

„Olyan sok játékot játszunk A tesztalkalmazások mostanában értelmetlenek, amikor azt hallják, hogy az emberek azt mondják, hogy évek óta nem adnak tesztkabátot – csak négy vagy öt tesztmeccset és hat vagy hét tartományi játékot játszottak. „Ma már 14 vagy 15 tesztmeccset játszunk egyedül, és csak nem kérheted ugyanazokat az embereket, hogy tegyék meg egész idő alatt, és játszanak azon a szinten, amire számítunk, és arra kérik őket, hogy játsszanak.” </P >

Valamennyi érvényes pont, de az a tény, hogy az All Blacks kérte, hogy meghosszabbítsák Japánban tartózkodását, és szombati pénzpörgető berendezéseket rendeztek, úgy tűnik, mintha a tortát kapná és eszik.A Hansen első XV-es választása kiváltotta Japánt, de ha ez a meccs indokolja a teszt státuszát, akkor a főedző köteles legalább néhány csillagnevet szórni a kiválasztásai közül.Sajnos, a második sztring oldalak, amelyekben a Test mérkőzések játszanak, egy olyan tendencia, amelyet csak többet fogunk látni, míg Hansen döntése, hogy ezt most is megmutatja, a rögbi bajnokság vége felé fordult oldal sarkaiban felmerülő kihívások tudatosságát is mutatja. A bontás: jelentkezzen be és kapjon heti rögbi szövetségünket.

A legnehezebb kihívás, amint Barrett múlt unibet online fogadási hétvégén elismerte, Dublinba jön, és ha Joe Schmidt oldalán további motivációra van szüksége, meg kell hallgatniuk Hansen betegségét – az ír akcentussal próbálkozott próbálkozás, amikor a Conor Murray-re vonatkozó tökéletesen legitim kérdésre válaszol – a hang süket több módon, mint egy.

Másfelől talán a későn legszomorúbb észrevétele volt, amikor látszólag kijelentette, hogy nyilvánvaló : „Ausztrália másképp játszott, mint amit a következő néhány hétben fogunk játszani.” Mert bárki, amit Barrett ragyogott, az igazság az, hogy ezek a két japán lámpatest nem tekinthetők pontos jelzőnek az új-zélandi autóknak umn ütemezés, természetesen nem annyira, mint a legutóbbi hazai és külföldi mérkőzések Dél-Afrikában. A bontás Tovább…

Az Angliából és Írországból származó, fáradt öreg klisék mellett a kilenc embert részesítjük előnyben, a jumper rögbi ellen az egész énekelést, az All Blacks-t és a Lionel Messi-t, mint valószínűleg meg tudná csinálni egy nedves szerdán Stoke-ban, így Barrett biztosan megmutatja a legjobb tehetségét a Twickenhamben vagy az Aviva stadionban.De ahogy a Springboks megmutatta, ahogy az elmúlt évek során az oroszlánok is, tévedt, amikor intenzív nyomás alá kerül.

Van egy hatalmas sztrájkjuk – nem vették észre, hogy az 1-5. a keresztes hadjáratoktól – és Ardie Savea-ban talán a világ nyílt formája. A legjobb esély arra, hogy Anglia és valószínűleg Írország leküzdje Új-Zélandot, hogy 20 perc múlva megérintse a távolságot, hogy kicsit nehezebbé váljon. Az összes feketék olyan gyakran csapnak ki az utolsó negyedévben, és Írország, Murray-vel vagy anélkül, úgy tűnik, a legjobban alkalmas arra, hogy elkerülje, hogy ez történjen velük.