Misano-ban Kornfeil a hetedik helyen végzett, Ábrahám végül végzett

Kornfeil volt a szombati időmérőn a Circuit Marco Simoncelli huszadik, hanem haladt előre megkezdése előtt, az ő büntetése számos illesztőprogramok veszélyes vezetés a reggeli bemelegítés segítséget a rácsot tizenötödik pozícióba. A verseny aztán megerősítette, hogy a nedves a legjobbak között, és hamarosan fejlett a nyolcadik helyre.

A negyedik fordulóban, azonban a baleset után, majd a legördülő menüből válassza ki 23th helyzetbe. Kornfeil feladta, és megmutatta hajsza, aminek köszönhetően, köszönhetően a képességeit, és bánatot ellenfél szerezte a legjobb eredménye a szezonban. Kyjovský natív javult négy helyeken tizenegyedik pozíció Le Mans az idén második alkalommal, és szerzett pontokat.

„Volt egy nagyon rossz rajt, úgyhogy próbáltam menni, amilyen gyorsan csak lehetséges, és előre.Ez nagyon jó volt, de végül siettem. Először hat fokozatra esett vissza. Mentettem, nem tudom, hogyan, majd a fékre a fordulat nyolc csak egy lövés el feküdtem. Sportbírók futott korábban, én már útban a pályán „mondta Kornfeil drámai pillanatokat.

” A verseny indult újra. Mindig volt a ritmusa, és a kerékpár jól működött. Néhány ellenfelei megelőztem néhány őszi és a végén a verseny én vissza az első tízben. Elég nekem számított előzni Arenas, mert mi nagyon közel a bajnokságban, és tudom, hogy a múltbeli tapasztalatok alapján, hogy nem minden faj van esélye, hogy visszahúzza a pontokat. Ez végül sikerült egy hetedik place’m nagyon boldog „, tette hozzá a cseh versenyző, aki nem tartozik a ranglistán MS 22.pozícióban.

A kilencedik győzelmét a Moto3 mesterien kész -fenolétok olasz Romano, aki megfosztottak versenyt. Bajnokságot vezető Joan Mira Spanyolország, maga mögött hagyva mintegy 28.594 másodperc, a harmadik helyen végzett az olasz Fabio Di Giannantonio. Kornfeil elvesztette a Fenati 1: 09,984-et. A verseny nem fejezte után esik több, mint a fele a 31 lovas az elején.

„I futam elég hosszú idő, de talán valami, amit tapasztalt. A pálya szörnyen megmagyarázhatatlan volt. Rengeteg esik, hogy ma láttunk, csak nem elfogadható magyarázat, „mondta Kornfeil.

A premier osztályban MotoGP nyerni világbajnok Marc Marquez, a Spanyol aki, amikor belépnek az utolsó körben utóléré olasz Danilo Petrucci és felkészítette őt az esély, hogy megnyerje első karrierjét.Honda pilóta keresztül negyedik győzelmét a szezonban felülmúlta az élen a folyamatos értékelés ma, a harmadik olasz Andrea Dovizioso.

Az öt futam vége előtt a szezon mind 199 pontot még csak most nyert, de Márquezův javára beszél nagyobb számú második hely .

Ábrahám esés jobbra pedig három, és bár tudta, hogy versenyezni, hogy visszatérjen, egy nagy veszteség jött az utolsó és tizenhetedik helyen eltolódott csak azért, mert zavarok riválisok.

futam Moto2 győzelem Svájci Dominique Aegerter megelőzve honfitársát, Thomas Lüthim aki használta bukása Franco vezető MS Morbidelliho és húzta előnyét a fejét, hogy csak kilenc pont.Harminc-Lüthi, így életben a reményt, hogy ezt a kategóriát, mielőtt akár MotoGP búcsú remekmű második cím pályája győzelme után a leggyengébb a 125 osztályban 2005-ben