Mivel az olasz edző elmenekült a tévedésből és Albánia hőse lett

“Ezt adtam neked! A labdarúgás Albániában rossz szinten volt. Szegény infrastruktúra, stadionok és akadémia. A kisfiúknak még nem volt elég plakkja, hogy ássanak fel “, leírta a kezdeteket. Ma el tudja nevetni ezeket a problémákat. Még ha az albán képviseletek az élet nem nyerhet még egy pont a három millió ország örökre a nemzeti hős.

Ez az első alkalom a történelemben, vezette őt, hogy az Eb, amelyre ő is megnyerte az albán állampolgár.

csapata tette Euro elvesztette mindkét mérkőzést (Svájccal 0: 1 Franciaország 0: 2), de akik a közelmúltig úgy gondolta, hogy valaha is a bajnokság már játszott?

a rettenthetetlen labdarúgó egyébként dicsérte .

Talán a francia edző Didier Deschamp: “Albánia szívből és lelkesedésből játszott.Nagyon védett, így az elmúlt néhány percben mindkét célunk. Ellenfél elismerést érdemel. „

A múltban, míg Albánia részvétele a nagy döntő tornára is zárja. De Biasi érkezése idején minden megváltozott. „Tudtam, hogy mi lett volna, hogy a játékosok a külföldön annak érdekében, hogy sikeres legyen,” tárta fel titkait a siker.

Bár az ország lakosság nagy, de sok albánok a 90-es években emigrált.De Biasi ezért figyelte a mérkőzést Svájcban, Németországban vagy Olaszországban – és fokozatosan játékos kezelni.

Azt akarta, még azután is, a csodálatos ifjú Adnan Januzaj a Manchester United, de végül úgy döntött, hogy Belgiumban, ahol született. </P >

De ez nem számít sokat: Albánia képviseli taulant xhaka Svájcban élő Ledian Memushaj Olaszországból, Ergys Kaće Görögország, Amir Abrash Németországból és más „idegenek”, akik állampolgárságot a szülei.

De Biasi erős és magabiztos csapatot hozott létre. Nem jött el a 2014-es világbajnokságra, de a 2016-os Európa-bajnoki selejtező nagyszerűen megindult.Albánia cél akkor slavista Balaji legyőzte 1: 0 Portugália és lovagolt egy diadalmas fut, ami végül a második helyen a csoportban és a történelmi folyamatot.

„Az ünnep megnyerése után 3: 0 Örményország látványos volt. Meg kellett bocsánatot az örmény képviselők, mert ebben a pillanatban mi nem fizetnek semmilyen protokollt. Egy menedzser a szálloda, ahol voltunk, azt mondom: Kérjük, hagyja, hogy a fiúk, bármit is teszel, „nevetett marketing igazgatója az albán Szövetsége Gazmend Malo.

De volt valami ünnepelni!

Albánia hasonló sikert talán soha többé. Miért? A jövőben, mert ez húzza a játékos Koszovóval hogy az UEFA és a FIFA felismerték ezt tavasszal, mint egy rendes tag.Míg a koszovói albánok alkotják mintegy felét De Biasiho csapat.

És ki tudja, hogy képviselői az albán nemzeti csapat nem kell behízelgi és az edző. De Biasi hirtelen az egyik jelölt Antonia Conteho utódja az olasz csapat, és annak eredményeit regisztrált és nyugati klubok.

Ennek fájdalmas, miután kirúgták Udine ezelőtt akartam menekülni az igazságtalanság érzésével.