Mosolygó mágus úszik. A varázslatai most hiányozni fognak a labdarúgás

Most, sajnos, akkor elveszíti még a reményt, hogy valaha lehetőséged van arra, hogy a mester akcióban a legmagasabb szinten, és egy kicsit tőle szokni.

Ronaldinho, az egyik legnagyobb szórakoztató és bűvészek futball történetében, bejelentette harminchét karrierje vége.

Valójában 2015 szeptemberében történt, amikor Fluminense-ben végzett. Azóta soha nem játszott, de rajongói mindig is hittek a lelke sarkában, hogy még mindig a labdarúgó körforgalomban lesz.

Nem hagyja el. “Igen, vége” – erősítette meg testvére és ügynöke, Roberto Assis, és feltárta a terveket: “A világbajnokságot követően valami szépet fogunk gondolni. Rendezvényeket szervezünk Brazíliában, Európában és Ázsiában.Persze, mi túl kevés a brazil válogatott. „

méltó búcsút Ronaldinho feltétlenül megérdemli. Előadásában a labdarúgás egyedülállónak tűnt, mint a művészet. És azt is, mint a legkönnyebb dolog a világon.

Ő adta minél több gólt, mint a jelenlegi csillagok, neposbíral sok Golden Balls – csak egy haza. De a futball nem történik, hogy különösen szórakoztató?

Cristiano Ronaldo működik, mint egy tökéletes gép, Lionel Messi csodákat tehet, de néha a pályán kaboní. Ronaldinho nyerte meg a World Cup és a Bajnokok Ligájában, de velük ellentétben elsősorban láthatóan élvezte minden második karrierjét.Az arca még mindig játszik gondtalan mosollyal, mintha rúgott az utcán vagy a strandon.

Apropó mosollyal jellemezve évei erős overbite görbe fogak. Rajongók ellenfelek, gyakran kinevették, az úgynevezett neki, hogy csúnya. Mit csinál? Nevetett.

„csúnya vagyok, de nem hiányzik a báj,” viccelődött. “Hogyan nevethetnék a fogaim? Megvan a legszebb a világon. „

Idővel körül meggondolta magát, mert négy évvel ezelőtt, leült több tucat órát a fogorvosi székben, és segítségével létre tökéletesen szimmetrikus mosollyal.

Még az eredeti kognitív Barcelona egyszer megvásárolta Párizsból.Ronaldinho és a Real volna, hanem hozta az angol darab David Beckham, mert a brazil tehetség „túl csúnya”.

Hogyan is bántam meg később! Talán a leginkább 2005 novemberében, amikor egy hazai vereség 0: 3 El Clasik hogy Ronaldinho rendezett két gólt. Amikor ünnepelte a második a Real szurkolók elnyomott büszkeség és dicsérte Barcelona csillag vastapssal. Példátlan dolog!

A fénykorában Ronaldinho megállíthatatlan volt. Szándékosan az interneten video szabadulnak ötven legjobb célokat, és próbálja, hogy döntsön, melyik a legjobb.

Metszés többféleképpen? Geniális ívek? Vagy a híres pontszám a Bajnokok Ligájában a Chelsea ellen?Talán csak azt bizonyította, gyakran kigúnyolt rúgás emelik a kis zseni.

Ha a Philippe Coutinho a Liverpool decemberében túljárt ugró fal Brighton azáltal, hogy szabad rúgás alulcsapott, edző Klopp azt mutatta, hogy a trükk tanácsos Club elemzője.

minden tiszteletem a Coutinho – Ronaldinho magatartás ellenfél elemezte magát. Hasonló podstřel több alkalommal fellépett.

Az egyetlen foltot karrier? Ő kezdett fakulni túl hamar. From Barcelona elment, amikor elkezdett beszélni több területén túl: ivott későn, táncolt a bárokban.Annak érdekében, hogy meg kell becsapni Messi, aki felnézett rá, a klub vele huszonnyolc búcsút.

akkor soha nem ragyogott, mint korábban, de a szórakoztatás egy szép trükk, egy csodás átadás vagy plusz hideg szabadrúgást végez tudta egész idő alatt.

„Néhány írhat, mások táncolnak, Istenem eleve, hogy focizni,” mondta. „Megpróbálom használni, hogy ajándék.”

De így jelentősen. Ő varázslat most hiányozni foci.