Nadal a címre vágyik, ami csak hiányzik. Djokovic a legjobb formában van

Bratislava. Rafael Nadal mind a négy Grandslamas-t megnyerte, világbajnoki csapat, olimpiai győztes, de egy nagy trófea továbbra is menekül. Soha nem sikerült a rangos Bajnokoktatóban.

A nyolc legmagasabb rangú teniszezők kongresszusi rendezvénye hétfőn kezdődik, és a spániel az egyik legfontosabb kedvenc.

A verseny azonban hagyományosan nem sikerült. Ötször kezdte, egyszer a döntőben és kétszer az elődöntőben. A kudarcok a sérült térdekhez kötődnek, amelyek a legrosszabbak a szezon végén, és a legkevésbé illő csarnok stílusa.

Ez a legnagyobb fegyver, az áhított életmód nem tűnik olyan jónak, mint a külső.Elveszett Ferrera

Az űrlap spanyol kis naštrbila elődöntő győzelem a párizsi Bercy csarnokban honfitársa David Ferrer, de talán csak nem akarja, hogy megfeleljen a döntőben Novak Djokovic, aki Londonban, a legnagyobb kihívója.

“David nagyszerűen játszott. Nem került a harmadik helyre a létrán. Mindannyiuknak számolni kell vele.A szezon végén fáradt voltam, és nekem nem segít felületek a termekben, „mondta Nadal, aki meghív egy jó barátom az első mérkőzés a torna kedden.

A spanyol került, viszonylag gyengébb csoport, ahol várta, kivéve az említett Ferrer, Stanislas Wawrinka és Tomas Berdych.

Egy kitűnő hangulat jön be az angol fővárosban a Novak Djokovic.

„Miután a US Open, megint talált a formában, hogy meg szeretné tartani. Jól érzem magam. Rafa ebben az évben már a legjobb, és megérdemlik a készüléket, de a szezon jól érzem magam, túl „, mondta a szerb teniszező, aki megnyerte az őszi verseny Sanghajban, Pekingben és Párizsban.

Djokovic még mindig van esélye utolérni Nadal utáni év végi egység.De Londonban kell nyernie, és a spánielnek ki kell küszöbölnie a csoportból. – Nem számít rám. Prioritás számomra, hogy összpontosítson magát, és továbbra is ezek az előadások. „Tournament Bajnokok Srb kétszer nyert Londonban és védi a címet. Az év végén az elit teniszezők legjobb formája.

Még mindig számolni kell Federerrel. A svájci múltban hat alkalommal kongresszusi rendezvényt nyert. Összességében az egyensúlya elképesztő. A versenyt tizenegy alkalommal indította el, de csak egyszer nem jött a csoportból. Megvédi a döntőt.

Az elmúlt két versenyen javított formában, amikor elérték a végleges otthon Basel, ahol csak elveszett a Juan Martin del Potro és Párizs volt az elődöntőben. Három csoporttal elvesztette Djokovic-ot.

Még jobb, mint a svájci óriás Spaniel Ferrer.Tökéletesen elsajátította a nehéz elődöntőben ellen Nadal Párizsban, ahol ő volt a jobb játékos. Megfélemlítés tényező nem veszélyeztető állapot kölcsönös mérkőzést, amikor a párbajt követő húsz ki huszonnégy találkozón a bal mallorcai.

De Bercy párizsi teremben uralta. A lehetőségek vázolt végső, ami nagyon közel volt a siker Djokovic és vezette az első és a második szettet 5: 3, stabil, de jobban elsajátította szerb teniszező.

„Nole nagy volt a terminálokon, azt mutatta, hogy ő erős mentálisan. Nagyon várom Londonba, Rafa-val kedden egy különleges meccsre. Egy kicsit fáradt vagyok, de készen állok – mondta Ferrer. A forma is Del Potro

A sötét ló a verseny lehet Del Potro. Az argentin teniszezõ mostanában játszik szilárdan.Basel nyert, amikor a végső verte Federer Sanghajban nem ad esélyt az elődöntőben és Nadal játszott egy nagy meccs és Djokovic Sanghajban, de elvesztette a harmadik meg, amíg tajbrejku.

A londoni hiányzik Andy Murray, aki lábadozik a műtét vissza, és elsősorban csak a jövő évi Australian Open. Tournament Bajnokok Ligája A csoport: Rafael Nadal, David Ferrer, Tomas Berdych, Stanislas Wawrinka B csoport: Novak Djokovic, Juan Martín del Potro, Roger Federer, Richard Gasquet Program, hétfő: Berdych – Wawrinka, Del Potro – Gasquet, kedd: Nadal -Ferrer, Djokovic (Srb.aČH-2) – Ferrer, Nova továbbított jutott Sports. A címvédő Novak Djokovic.