Nibali hazatérés. Dokkolása után három évvel a második győzelme a Giro?

„Olaszországban Pantani majd Nibali. Senki más, „mondja kollégájának Valerio Agnoli, Astana kerékpáros. Otthon

Vincenzo Nibali a kedvence olasz szurkolók. Azt is megtámadja a kétségbeesett pillanatokban. A hangmagasság a lapos vagy lejtőn. Mint hal (vagy cápa?) A víz is a macskaköveken Észak-Franciaországban. És, hogy egy nap lovagolni egy autó?

Az olasz szurkolók gyorsan felejtsük el.

„Giro különleges valamilyen módon, valamint a Tour. De nem megy haza egy pár év, és úgy éreztem, hogy vissza kell térnie. Ez szép és szeretett verseny a világon „, lelkesedik Nibali kezdete előtt.

Mára hatodik.

Miután 2007-ben, még mindig a színek Liquigas három hetes utazás a Grand Tours kezdődött.Hat évvel később, az egész Giro nyerni a vezető közel öt percet a második Rigoberta Urana.

Ezután kezdődött a küldetése, hogy Franciaországban.

Tour megváltoztatta az életét

a szezon elején, 2014-ben volt közvetlenül ijesztő.

Amíg az április végén versenyezni Tour de Romandie került be az első tízbe az összetettben. Alexander Vinokurov ő is küldött egy levelet, hogy amennyiben a képzés hozzá.

A Nibali adunk júliusban, Franciaország megszerezte a vezetést a második szakaszt és az egész túra végül megnyerte több mint 7 perc alatt!

Ez volt az olaszok válaszolni.

„De miután a Tour mindent megváltoztatott. Addig én néha találkozott valaki az utcán, de amikor én nyertem, mindenki ismer. A nyomás volt teljesen őrült.Soha nem láttam még ilyet, „mondta az olasz bajnok egymástól.

Még így tavaly küzd. Az első edzőtábor érkezett ittas és egy kis felesleg. „Amikor láttam, hogy azok a srácok körülöttem, azt tudták, hogy valahol máshol,” mondta.

Természetesen, még egy évvel korábban idejében kezdődött, repül a Tour de France. Lehet, hogy lesz, mint, vigasztalta az olasz szurkolók. És ő tényleg repült, de csak a harmadik héten, amikor a vezető Frooma veszít értékes perc.

Bár harcolt a negyedik helyen, de mi a haszna. Tavaly volt bajnok, most a vesztes.Az olasz ment rögzíteni egy kis ízelítőt a spanyol Vuelta. „Szeretnék nyerni egy szakasz, és olyan magas, mint lehetséges, az összetettben,” mondta megkezdése előtt.

Az egész helyzet csak vázolt folyamat alakította az egész szezonban. Ő volt a vezetője Astana.

Ezért indul pénteken Apeldoorn, és nincs Fabio Aru.

Újjászületés?

Ebben a szezonban repült Nibali váratlanul állapotú. Már februárban verte Badet vagy Costa Dumoulin, amikor megnyerte a verseny körül Omán.

„Nem kell bizonyítani semmit senkinek,” mondta újságíróknak. Míg csapat főnökök akarta bizonyítani, hogy ő a legjobb árut, amelyet a raktáron.

Megerősítés akart a Tirreno-Adriatico.A hatályon kívül helyezett királyi színpad, de a tervek meghiúsította, így semmi mást nem tehetünk, mint három hétig állni Torinóban egy rózsaszín tornadressz. Segíts neki, hogy még egy elit csoport hegymászók. Otthon

Fuglsang, Scarponi, Agnolo, Kangert, Capecchi. Mindannyian hagyjuk a kapitány az úton a hatalmat.

A maga módján fog állni két spanyol – Alejandro Valverde, akinek ez lesz az első kezdetét az olasz Grand Tour és Mikel Landa, a harmadik az elmúlt évben. „Mindkét nagy kerékpárosok, Mikel tavaly megmutatta, hogy mire képes és Alejandro soha nem adja fel.De vannak még fiatalabb, mint Esteban Chaves „, mondja a győztes 2014 kezdete előtt.

Ő de a kedvence. „Biztos vagyok benne, tudja nyerni a Giro”, mondta sportigazgatója Astana Alexander Vinokurov. “Amikor készül valamire, nem hibázik,” tudja Nibalim és Mikel Landa.

Visszaadja Shark rózsaszín trónra?