Nincs aranyuk, még Amerikát sem verték. Csalódás, a kanadaiok egyetértenek

O’Reilly kétszer tapasztalta meg az új világbajnokokat lebegő eufóriát.

De ezúttal nem.

A negyeddöntőkben az oroszok meghosszabbításával megszüntetve az egyik “arany kanadai fiú” nem fizetett értékes fémet. A “jégkorong bölcsője” képviselői kudarcot vallottak Svájc ellen, és a bronz csata még mindig ott van.

Míg a csata…

Míg az amerikaiak harcoltak, Kanada megállt. Érdeklődés nélkül, fervor, erőfeszítés. – Úgy tűnt, nincs sok hatalmuk.Szombat este játszottak egy játékot, és nyomást gyakorolhattunk a játékokra, „Connor Murphy, az amerikai beacon, észrevette.

De O’Reilly vagy McDavid kapitány számára a fáradtságot nem lehet megijeszteni. “A McDavid a világ legjobb jégkorongjátékosa, de ő az egyetlen nagyszerű akció az egész játékért. Ez alig, öt vagy nyolc vár rá, “mondta Antos Milánó televíziós szakértője.” Ez egy csalódás “- ismerte el McDavid az Egyesült Államok legyőzése után. “Jó kezdetünk volt, de kénytelenek voltak számolni, és az egyikükben a harmadik harmad vége előtt szereztek. Ez volt a döntés. ”

A csillagcsapat nem beszélt a TSN kamerával.Egy félperces interjú során azonban sikerült tökéletesen megragadnia a kanadai tompa teljesítményt a verseny során.

“Soha nem tudtuk a legmagasabb szintre hangolni a játékot, mindig hiányzott valamit” – mondta. annyira, mint a várt. Csodálatos pillanatokat mutatott, de a medálokban hangos volt.

Svájcnak az elődöntőben szenzációs nyugdíjba vonulás után is jó csapatkapitánynak kellett bizonyítania a nagyszerű teljesítményt. De az énekelő “wunderkind”, mint vezető, nem állt meg, és Kanada elvesztette ötödikét az utolsó hat bronz világbajnokságot illetően.

És nem volt az egyetlen, aki csalódott.O’Reilly meg akarta mutatni a kanadai uralmat az amerikaiaknak, a Royal Arena közönségét meg kellett lepődnie Peters nyomorúságos teljesítményével.

“Furcsa volt. Az aranyért harcoltunk. Aztán meg akartuk legyőzni Amerikát…Ez egy csalódás, “panaszkodott.” És egyetértett McDaviddal: “Hiányoztuk a farkadat, nem volt a szükséges könnyedség.” És így a világ legnagyobb kedvence, hogy búcsút mondjon Koppenhágában érem nélkül . És az amerikai fejbőr, amely az alapcsoport vesztesége után még nem kapta meg a második kísérletet.