Norwich City fejét Jonny Howson felemelte a Swansea City ellen

Garry Monk aggodalmát fejezte ki, miután ez a vereség kiterjesztette Swansea csalódottságát.

Jonny Howson második felének fejléce Swansea-nak csak egy győzelmét jelenti szeptember eleje óta; a szezont ígéretes kezdet után veszélybe sodorhatják a kiesési csatát, hacsak nem javítják gyorsan.Licester City Jamie Vardy szemét rekordot szerez a rekord felszámolása után a Watford legyőzését illetően Tovább…

Monk az elmúlt hónapokban leírták mint potenciális jövőbeni angol menedzser, így meglepő módon a legutóbbi nem képes inspirálni Swansea-t, de elutasította a javaslatait, hogy csapata hiányzik az ötletektől, és továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy meggyógyuljanak. “Természetesen aggódom – mondta Monk. “Itt vagyunk, hogy nyerjünk játékokat és szerezzünk pontokat. A menedzser idejében nagyon jól sikerült.Ezek a nehéz időszakok részét képezik, és részben a menedzsment. Megértem, mit kell tenni, de persze aggodalomra ad okot.

“Nem a legalacsonyabb [éreztem. Ez nem egy jó pillanat magamnak, de harcos vagyok. Nagyjából hosszú ideje vagyok a Swansea-ban, és megértettem.

“Teljes irányításunk egészen a célig volt, bár nem voltunk elég élesek a addig a végső harmadik, ami csalódást okozott, de teljes kontrollunk volt. A koncentrációhiány miatt elkapunk, ami drágán számít nekünk nagyon drágán. Végül elveszítjük a játékot az összefonódás ebből következően, ami bosszantó. Minden készlet egy lágy cél, keservesen kiábrándító.Végül ez a játék költsége.

“Nem [nem hiányzik a B-terv], csak annyit tettünk eléggé a labdával az utolsó harmadban. Ide jöttünk, és a teljes uralom a tervünk részét képezte, és ezt jól hajtottuk végre.

“Mindennek a kulcsa [a játékosok] elég jó.Ez az a kis extra, amire szükség van, és nekem kell húznom ezt a játékosokból, és maguknak is erre kell összpontosítaniuk. “Dusan Tadic büntető pecsét nyer Southamptonban a Sunderlandben Tovább

Néhány esélyt megtartó mérkőzésen Cameron Jerome 9 perccel kilencven percet adhatott Norwichnak, ám annak ellenére, hogy a hat yardos dobozban nem volt vitatott és áldott az idővel és a térrel, valahogy sikerült Robbie Brady baloldali keresztjét magasra és szélesre irányítani.

A Howson hamarosan megütötte a jól megrúgott 25-yardos lövést, mikor Federico Fernández a labdát a széle felé közelítette, de Lukasz Fabianski és a kapus kényelmesen elmentette a labdát. Alex Neil, aki 11 évvel ezelõtt a Monk mellett Barnsley-ban játszott, ragaszkodott ahhoz, hogy Norwich oldalát megérdemli a gyõzelem, és azt mondta, hogy a Swansea menedzsereivel való barátságától függetlenül nem volt együttérzése a jelenlegi helyzetével.

„Miért?Nincs semmiféle együttérzésem – mondta a Norwich igazgatója. “Egyáltalán nem. Nagyon sok birtokunk volt és beszélgettünk arról, hogy milyen jól játszottunk és nem nyertünk, így amit tettünk, az ellenkezője volt.

“Benyújttuk, de sokkal fenyegetőbbnek és volt sokkal több esélye, mint Swansea. A lényeg az, hogy ki gólt szerzett, és aki nem szerezte meg a pontszámot, ez az, aki megérdemli, hogy megnyerje a játékot, mert elég tettek. Nem a birtoklásról van szó. “