Olomouc üldözői esélyt, hatodik csatát fizettek

Bohémia északi részén folytatott csata előtt Jiri paípa Olomouc központja felhívta a figyelmet az extraliga leghatékonyabb játékosára, Roman Červenka-ra. A siker alapja az lesz, hogy figyelje őt, mondta. Jól tanult tanácsadás, bár kicsit szükségtelen. Figyelmeztetés Red képességeiről olyan, mintha az óriási vörös fal előtt állna, és azt mondaná, hogy a járókelők vörösek.

Egy praktikus központ az Olomouc problémáit tette. Amikor a harmadik harmadban a Skrbka kapitány kék vonala fölé vette a fegyvert, elment a halmozott és égett Voice-ba, úgy döntöttek. A Chomutov vezetője a 45. percet a huszadik szezonban véget ért. Ő is segített nekünk.

“Sokat javultunk a második harmad óta. Szükségünk volt a győzelemre, és utána mentünk.A játékosok sok erőfeszítést tettek a játékban, és hosszú idő után nagyon jól játszottak, “dicsérte Chřutov Břetislav Kopřiva asszisztens. – Olomouc nem teljesített olyan jól, mint amilyennek szokott. Erős főként az akadály. Örömünkre szolgál, hogy a célokat megadtuk, és megnyugtathattuk a játékot. ”

Olomouc céljával a Koncert vezetője előtt a hang volt a prioritás (már a keresztre borította a hátát, de a borda még mindig érzi magát), és nem kapta meg jó részét . A 22 felvétel közül öt alkalommal gyűjtött össze, két esetben hibáztatott. A támadó Pekr, aki a mérkőzés előtti képzésben megsérült, szintén kimaradt Morából.

A negyedik támadást egy tapasztalt Kucharczyk váltotta fel. Olomouc maratonján a szezon végére Knotek, Rašner és Matai marad, éppen ellenkezőleg, a Zeman központ már megkezdte a képzést.Chomutovnak sem volt támogatottsága – Rutta, Růžička vagy Vondrka kapitány, az Olomouc pedig egy harmadik nélkül nyerhette az elsőt, de az utolsó pillanatban Herman nem tudta használni Buce-t az üres cél előtt, mert az orosz Pereťagin-bot a lemez lebegett a bárban. Azonban az oldalsó változások után Herman és Buce szerepeket cserélt, és a legtermékenyebb kakas David Buc 20:22-kor nyílt meg. De Květoň 30 másodperc alatt kiegyenlített, amikor Hřebejk elveszítette a célját. Két perccel a seb után Pospíšil az otthoni vezetést. Húževka veterán fél óra elteltével jelzett előnyben egyenlővé tette a helyzetet, de aztán csak a Pirates cselekedett.

“Nem adtuk meg a szünet előtt bemutatott teljesítményt. Túl bonyolult és nagyon gondtalan voltunk.Emiatt a Pirates megbüntette az általuk választott ellentámadásokat – kritizálta Jan Tomajko Olomouc asszisztenst. “Javítanunk kell és egyszerűsítenünk kell a játékot a következő találkozásnál” – mondja.