PALAT Hanzal és segíti az NHL-ben, Chicago elérte a száz pontot bázis

A hős Capitals volt T. Oshie után pontozás és hozzá egy trükk segítséget. Amerikai csatár tette az első tizenkét perc a játék két gólt a 2-0, de a vendégek megérkeztek az első időszakban. PALAT segíti kapcsolatba klub adta behatolás után a kapu dorážky Nikita Kučerov.

Fővárosok kifejlesztettek egy kritikus találatot elején az utolsó harmad, amely visszakerült a két cél vezet. Csökkentésére reagált cél az üres kapuba hatalmi játék, amikor Oshie.

„Ez egy nagyszerű érzés, hogy ott vagyunk. Ez az egyik feladata, hogy akkor jelölje be a listán. Most ez a legfontosabb számunkra, mentünk egy rájátszásban a lehető legjobb formában. Ez törekszünk, hogy a célunk „, mondta Oshie.Washington, győztes alapvető része tavaly, megalázta határ száz pontot a harmadik egymást követő évben. Tampa Bay elveszítette az utolsó fokára a fejlődés két pontot.

Minnesota Hanzal találkozott az előző három játékot betegség miatt és a tizenharmadik perces létre az első gólt. Cseh csatár részesült egy jó támadó csapattársa Matt Dumbo és a hátsó párna előtt található a kapu teljesen ingyenes Erika Staala. Ranger fokozatosan, de játszott el, és egy pontszámot tartományban 17. és 38. perc három cél felé fordult. Wild mindig az utolsó részben csökkentette, hanem egy negyedik vereség egymás után tértek.

„Meg kell, hogy újra a mi egyszerű játék, amelyben meg kellett elején a szezon sikerét. A játékosoknak meg kell lennie a fejüket veszik észre, hogy ez működött.És ha ez megtörténik, azt hiszem, hamarosan ismét a helyes úton „, mondta Minnesota edző Bruce Boudreau, akinek osztályokon, mert a közelmúltban elért eredményeket elvesztette a vezetést a nyugati konferencia. A fej helyébe Chicago, hogy nem Michael és Michael Kempného koca sikerült Toronto 2: 1 hosszabbítás.

Ezzel szemben a Rangers megerősítették, hogy nem véletlenül vannak a legjobb csapat játszott játékok kívül a versenyt. Játszóterek ellenfél nyert 26 nyer. Míg a lába igényes pénteki meccset Floridában, amely elvesztette a Penalty, az ő Madison Square Garden, és elvesztette a hatodik alkalommal a sorban. „Az emberek csodálkoznak, hogy miért teszünk otthon, és nem megy el. Minden játék megpróbáljuk jól játszani, de biztosan jobb ellenfél a jégen mozgó „, mondta J. T.Miller.

Radim Vrbata volt egy ünnepi mérkőzés előtti ünnepségen emellett jutalmazzák ezer játékokat játszott az NHL-ben. Mladá Boleslav natív kapott elérése mérföldkő néhány ajándékot, mint az ezüst rúd vagy jegyeket a tenisztorna Wimbledonban. Tovább öröm a győzelem, hanem a cseh csatár nem élvezte, mert csapattársak legyőzte a 31 lövés kapus St. Jake Allen Louis és Arizona elveszett otthon 0: 3. A csoport győztesek hiányzott a sérült Dmitrij Jaškin.

Ne nyomja vagy játszani kapus Mrazek, ami nélkül verte Detroit otthon Colorado 5: 1. Még a 46. percben az állás volt kötve, de Tomáš Tatar vezette a Red Wings nyerni két találatot a tartományban 96 másodperc.A nyertesek között váltakozik maradt Tomáš Nosek, akit a klub idézte a gazdaság Grand Rapids. Pardubice tanuló, aki debütált a versenyen tavaly, még mindig vár az első indul ebben a szezonban.