Pardubická posila Rybička reméli, hogy Brno-ban egy kis időbe telik

Ha csapattársak dühös pillantást vetnek rá, akkor nem lennének meglepve. Több mint egy évtizeddel később, a Pardubice kabin találkozójának tábláján szerepelt a neve. Jednadvacetiletý Forvard az egykori televíziós játék vette a színeket Znojmo Pardubice mesterhármas. A forgatás képességek most támaszkodnak alatt a szőlő.

„Mi már megvitattuk ezt a srácok beszéltek, de azután jön nevetett. Semmi több, „ő Rybicka utalás lehetséges megjegyzések a gólszerzési előőrs legjobb csapata.

Az elején képzés edzők Rybička jelentett Brno, ami még mindig tartozik.De amikor Zbrojovka zárva az űrt, amelyet az indulási gólszerző Reznicek Pilsen, egyértelmű volt, hogy a tehetséges támadó ismét inkább aspiráns alkalmával.

„Voltak más ajánlattal, de a Pardubice játszott, hogy ebből a régióból származnak, és Nekem van hozzá közel. Ezenkívül érdekelt az elmúlt évben. Éreztem egy esélyt, és úgy döntött, hogy itt, „magyarázta Rybička, hogy a gondolatok visszatérni Morvaországban és harcolni egy helyet az első csapat nem adja fel.

” Remélem, hogy a fogást, mert én még mindig a törzsi játékos. Most nem sikerült, és örülök, hogy itt vagyok „, mondta, miután a premier, ahol a Pardubice ellen játszott szlovák Podbrezova második felében, de a vesztes 0: 1, sem ő megakadályozta.

De vissza a megbízások.A közeli Chrudimben jól ismerik a halakat, ahol egy szerény fiatalember egy évvel ezelőtt a legjobb harmadik bajnoki lövöldözős kártyával járt. A 22 gólt kellett megfigyelőt vonzania a magasabb ligákból. Ő is meghallgatták Pavel Jirousk Chrudim edzővel, aki kivette őt az ifjúságából Csehországban.

“Kapcsolatba kerülünk egymással. Azt mondta nekem, hogy megfelelhet. Tudja, hogy jó lesz nekem – mondta Rybička. Végtére is, még Chrudimban is ugrott volna. – Remélem, nekem állnak – mondta mosolyogva. De az ő fejlődése lenne CFL csak néhányat említsünk.

„Már akartam menni a másodosztályban, ami tökéletes, mert az első és a harmadik, hogy ez egy nagy ugrás”, mondta.

Nem akart túl sokat beszélni Znojmóval kapcsolatban.Ábrahám ültetett uborka gyors öt gólt, míg a vezető találatot egész FNL, de aztán a most korábbi edző Radim Kucera leállt a bázis. – Nem tudom pontosan mi ez. Volt fazonku, de akkor én nem járt, és én így nem játszhat, és visszatért a Brno, „le Rybička.

A klub a szerb küldte játszik junior bajnokságban, amelyekről azt mondta, hogy neki szintje nem általános.

„Ez nem hasonlítható a CFL, ahol játszik, legalább határozottan. Itt a fiúk két évvel fiatalabbak voltak, így nagyon gyenge volt számomra.Ez egy lépést hátra „, mondta a halat, ami egy ifjúsági verseny, szerzett egy szilárd tizenkét célokat.

Ha a káder Zbrojovka kezdete előtt tavaszi elhagyta egy másik vadász Michal Skoda, fények hegedű reményben, hogy csinál egy csapat kandikál.

“Azt hittem, hogy még több lehetőséget kaphatok, de akkor Boris Tashi, aki jó játékos, így játszott. Tudtam, hogy nem tudok sok energiát felvenni – mondta. És tényleg volt. Svatopluk Habanec edző kétszer küldte ki…percek összege? Tíz.Ezért egy kiemelkedő csatár, aki jó választás a befejezni kívánt helyre, meg akarja mutatni Pardubice-ban, milyen művész van rejtve a cipőben.