Párizsban, Karolína Plíšková útján Maria, az orosz tenisz királynő

Bajnok. Jóváhagyott doppingellenes elkövető. Idol. Egy nő rendkívüli értelemben, hogy „eladja” magát. Szép, sikeres, magabiztos. “Ő és Serena a legnagyobb női teniszcsillagok” – mondja Karolína Plíšková. “A média és a versenyek számára a két csúcs. Nem gondolok a létrára, most nem válaszol. De a múlt miatt átmentek. Bármi is legyen az. ”

Los Roland Garros idén a Plíškovy ikrek a verseny kezdeti szakaszaiban rosszindulatú szabálytalansággal küldik el ezeket a szupersztárokat. Christina elnyerte Serena Williams 1. fordulóját, Karolina a szombati 3. fordulóban a szibériai Nagaaga város ikonját veszi le.

És ez egy nagyon konkrét trükk.

Bármi is volt a

A Marie S. élet története néhány sportoló. Legutóbbi életrajzát Unstoppable-nak nevezik, amely évek óta érvényes. A fagyasztott Oroszországtól Floridáig. Az álmoktól a célokig. Annyira koncentrált, olyan hűvös, olyan erős. A Grand Slam tulajdonosa és összesen öt cím (Párizsban kétszer). A legjobban fizetett sportolók királynője. Ő dicsőségben öltözött.

Ezután kilenc betűvel született a katasztrófa. Meldonium. Dopping. Bűncselekmény és büntetés.

Két év alatt 15 hónapra csökkent. Comeback bolel, megrántott, de most felveszi a sebességet, mintha a transzsiberiai autópálya széles oroszra rohanna.

“Azt hiszem, jó időnk volt ebben a témában,” mondta, és felkérte a szervezőket, hogy hagyják ki a tavalyi évben a Roland Garroson lévő vad kártyát. Mi van vele?

“Sokan azt hiszik, hogy ez egy csaló. De most nem számít. Talán tetszett, bármi is volt – mondta Plíšková. – Azt hiszi, nagyon erős, mert nem tudta, hogyan kell…Ő harcol, még mindig megpróbál visszajönni. Egy csomó lány megtisztította volna, nem tudnák elsajátítani szellemileg.Már elég nyert. ”

Tűz és jég, szeretet és gyűlölet. Sharapova határérzetet, de nagy tiszteletet is teremt. “Ő nem az én modellem, de viselkedésében az egyik legjobb és legnagyobb szakember a körben” – mondja Plíšková.

Dühös voltam. Nem vagyok többé.

Ki látta Serena Williams párizsi párbaját a 2. fordulóban az ausztrál Barty ellen, hamarosan meg fogja érteni. Ez a ventilátor nyomás. Serena “szuperhősök” mutatják a belső erőt…Barty nem állt meg az első készlet megnyerése után.

“Mária fizikailag mindig készen áll, maximálisan megteszi. De a viselkedése is veszélyes.Ahogy Serena nevet és tiszteletet épít, így sok lányt meg fognak verni Sharapova legyőzésével. – mondja Plísková.

Néhány órát nem cserélnek ki. Egyszer játszottak együtt, a Fed Kupa 2015-ben. Plíšková 3: 6, 4: 6 esett. – Ez az, amikor túlterheltem – mondta. “Nagyon jó formában találtam Maria-t Prágában. Azóta megváltozott. ”

Plíšková is. A maori tetoválással rendelkező csehek határozottan a csúcsukban vannak. Megtanulta, hogy átmegy az első unokahéjheteken. Ő volt a vezető. “És a legjobb szolgáltatást nyújtja a világon” – mondta Sharapova Párizsban.

Ez egy egyenlő harc. A rajongók ismertsége és száma ellenére ezek a kettő még mindig nem képesek mérni.És ne essen alá az aura.

“Fizikailag nem lesz olyan nehéz, de mentálisan mindenre készen kell állnom” – mondja Plíšková. “Sok bátorságot játszik, sokat megy, találkozhat vele. Vagy hibázni fog, és lőni fog. Még mindig ébernek kell lennie. Minden esély számomra szűk lesz. ”

Az ikertestje egy másik hírességgel szemben sikertelen volt. – Ségra először a központban játszott, tapasztalata nélkül. Ez az, amit remélhetőleg mögöttem tartok ”- mondja Karolína Plíšková.

Mit gondol a másik fél? “Hosszú ideig nem játszottunk együtt. Nyitott karokkal üdvözlöm ezt a lehetőséget, ”mondta Sharapova. Milyen magabiztos, mint tipikus.Karjaiban szándékában áll a cseheket megdönteni – még ha Maria Sharapova is lehet.