Pilsen – Liberec 2: 2, a tavaszi vezető még nem nyert, és a bajnokságban van egy telek

Pilsen végül gólt szerzett tavasszal, de a győzelem nem hozta vissza. Ellen Liberec vezetett kétszer, először egy új megbízás szerzett Beteg.

A végén képest felére Pulkrab három párbajok tavasszal fel a negyedik cél. Azonban a sorsolás nem tartott a szünetben, Plzeň visszatért a legjobb Krmenčík bajnoki lövőbe. A passzban azonban a futamon volt, ami nem bántotta a végtagot. 74 perc elteltével, míg Breite, felállításában otthoni Kovarik szabad a kapufáról.

„Ahogy vezetett 2: 1, néhány játékos szeretne játszani inkább a biztonságos védekezésre. Sajnálatos módon az ellenfelünk taszította magát, és nem voltunk tükröződő léggömbök. Talán kiderült, hogy mozgalmas hétünk volt.Természetesen ez egy tévedés „, mondta Plzeň edző Pavel Vrba.

Plzen kezdődött gólnélküli döntetlen Olomouc, majd megadta magát otthon Jihlava és Ostrava játszott miatt alkalmatlan talaj. Közben sikerült, hogy előre a nyolc döntőben az Európa Liga felett Partizan Belgrade csütörtökön legyőzte a nyitó meccsen Sporting Lisbon.

Against mérkőzés Portugália felmászott Pilsen vs öt változtatást: kapus Kozáčik, először a tavaszi ugrott dugó Hajek, aki képviselte a beteg Hubnik kapitány, Čermák középpályás Kovařík és csatár Chorý. Kihagyott fegyelmezett középpályás Hrošovský indult a padon kapus körte és középpályást Kolar petrezselyemmel.

Kezdőlap elején kifejlesztett két tisztességes esélye.A vereség után a 16., Zeman és Krmenčík nem érte el a labdát. Legjobb Pilsner fegyveres majd elmenekült a szöget, hogy sima, hogy lövés rúgott.

A 21. percben már Pilsen élvezte. Kovařík pontos pontot küldött a bár hátulján, és a chorus feje adta a Liberec kapusnak a lehetőséget. A hórihorgas csatár szerezte az első gólt versenyképes Victoria a tél érkezése Olomouc.

Liberec megtippelni az első nagy esélyt a 38. percben, amikor Pulkrab könnyen terelni a nettó Potočného éles rúg. A bizonytalan állapot csak két percig tartott. Ill tolta a labdát Krmenčík, aki befejezte a solo lövés a kapus, és szerezte a 12. bajnoki találatot ebben az évben.

„Tudtuk, hogy ez volt les. Ez az információ eljut hozzánk, és a játékosok szomorúak.Kár, hogy ez a meccs videó nem volt, talán ez volt a pillanat, ami lehetővé tenné számunkra, hogy három pontot „mondta Liberec edző David Holoubek.

” Belülről érzem, hogy most a lényeg nem elég. Azt hiszem, meg kellett nyernünk. Volt egy érdekes ügyességi játék, ahol meg kellett tenni több gól „, mondta Holoubek. Otthon

A vendégek az elején a második felében, hogy kiegyenlítse. Kozáčik a sarokban tétovázott, és a labda eldobta a labdát, de Mikulas lőtt a választásokon. Az Oscarral együtt.

Pilsen nem tudta megváltoztatni az oldalakat, és az ellenfelek nyomása alatt volt. Kozáčik még mindig pusztította Pulkrab kísérletét, de a 74. percben összegyűjtötte.Kerbr a labdát a kapu előtt tette vissza, és az ingyenes Breite a fedetlen hálóra verte.

A háború ismét elkezdett játszani, miután a gólt megnyerték. De Kolar felkapta a Smoothot, és egy másik helyettes Petrzela pontatlanul lőtt. Kovařík nem érte el az utolsó pillanatot, de nem hagyta ki a célt. A szlovák és a pilseni vereséget szedett össze, amely hat mérkőzést vett.