Poorness, Vampole, Virág. Budějovičští mazáci játsszon a játékban

De akkor játssz le. És minden más. A selejtező megnyitó mérkőzésén Jihočeši képes volt felvenni. A fő rész pedig a tapasztalt jégkorongosok támadása, ahol Václav Nedorost leginkább látta. Két partnereikkel együtt Havířov felbomlott, és kedden 5: 0 győzelmet aratott. Az öt gól közül kettő hatalmon volt, ketten a játékosok teljes számát.

“Nem fejezzük be a részt. Nem voltunk, teljesen furcsa “- ismerte el Nedorost, az NHL és a KHL tapasztalattal rendelkező jégkorongos játékosa. A játék négy ponttal kezdődött két gól és két segédlet mellett. Nem csak ő, hanem sok más motoros játékos is magasabb sebességre váltott.Az első negyeddöntős meccs sorozat mind egy lépéssel előbb, mint az ellenfél, sikerült nekik egy szép gólt, és a leginkább vezekelni utolsó sikertelen mérkőzést. “Tudtuk kombinálni magunkat, a kapukat szép eseményekre tesszük. Egyszer találtam egy szépen Petr Vampola, bizonyította, hogy ő nagyon jó a kezedben, „dicsérte a Nedorost.

Együtt Nedorost felélénkült és csapattársai a összeszerelt első hashelnie sorokat. Vampola kezdődött három pontot, nyomja meg a többi tapasztalt előre Luke Kveton.

Az edző Marian Jelinek azt mutatta, hogy az elit kialakulása jól választott és tapasztalt snowboardosok magának leült.

„A vége az alaprész furcsa volt. Nem játszottunk egymással, és nem sikerült. Az edző összeállít, hogy ezt mondja. Képesek vagyunk az eredmények eléréséhez.Ez történt az első mérkőzésen. Talán virágozni fog még tovább, „mondta Nedorost.

A vezetők České Budějovice jégkorong játékosok tényleg felébredt a megfelelő pillanatban, és világossá tette, hogy az egész csapat húzza le a minőségi teljesítményt. „A játék elkezdtünk idegesen, de sikerült lerázni” remélte hokis a tizenhármas szám a hátán, miután az első játék. “Play-off és izgalmasabb voltunk. Az Indy élt és bátorítottuk. Amikor beszélek a vonal, így nem volt egy szép esemény „azt állította, Nedorost.

A második játék ellen Havirov legelső Budweis támadás és meghatározó szerepet játszott.Szerencsére Havířov váratlanul másodpercre változott, de a csereként Cermák és Novak köszönhetően forgatta a motort, és amikor Havířov 2: 2-es gólt szerzett, akkor a harmadik gólt Jonákért szerezte. Tegnap Jihočechy számára súlyosabb párbaj volt, mint az első. Havirov sokkal több ellenállást nyújtott, és amikor kétszer játszott az utolsó játékban, nem messze volt. De a motor harcolt, szétfeszítette a győzelmet, a negyeddöntőben pedig 2: 0 volt a meccsekre. Azt is kimutatta, hogy fontos lesz a káder egyensúlya.