Ragyogó szabványok, kulcsszereplő, dicséri az Opava Zavadila edzőjét

Két mérkőzés után visszatért a sorba.A szezonban első alkalommal kilencven percig volt a pályán.

“Három hetes szünet volt, így örülök, hogy összejöttem” – mondta a 40 éves középpályás. “Szerdánként ismét edzek.”

Roman Skuhravy, az Opava edzője rámutatott, hogy a Zavadil az egyetlen tapasztalt játékos a csapatban. “Nagyon fontos számunkra,” elismerte az edző, bár elismerte, hogy néhány mérkőzésen nem építette fel, bár maga a középpályás játszani szeretne. – Volt egy másik véleményem – tette hozzá Skuhravý, aki elhagyta Zavadilt a padon a Slavia Prague (0: 1) és Mlada Boleslav (1: 6) helyeken. “Amikor nem játszott, mert valahol odamentünk.”

Azt akarta, hogy Zavadil pontosan lefedje a játék középpontjában lévő területet a Jablonec-szel való mérkőzésen. – És ő és Tomáš Jursa nagyszerűen csináltak.És amikor Pál hozzáteszi, amit ragyogóan játszhat a szokásos helyzetekben, kulcsszereplővé válik ”- mondta Skuhravý. Végül is, Puskáč második gólt szerzett Zavadil sarkánál. – Azt mondhatjuk, hogy a lehető legnagyobb mértékben kihasználta a minimális értéket. Az első cél Joel (Kayamba) volt egy kis boldogsággal, és a második, amit a standard után adtunk hozzá, amikor a jurdic (Jursa) visszahelyezte a központot a cél előtt és a srácok.

A fegyelmezett teljesítmény elengedhetetlen volt, mondta Zavadil. – Azt tettük, amit mondtunk.A bajnokságnak ilyen bátorsággal és bátorsággal kell játszania. ”A középpályás elismerte, hogy az Opava csapatot a Frýdek-Místek Kupa nagy 5: 0-os győzelmével segítette. “Minden győzelem segít, de Jablonec ellen, egy nagyon jó ellenfél, teljesen más játék volt, és minden tisztelettel mondom Frýdek-Místeknek.”

szezon a bajnokság párbajban. „Ez bizalmat adott nekünk, az egész védelemnek, és az egész csapat hibátlanul dolgozott a hátán. Elkerültük az utóbbi időben tett hibákat. Szóval mindenkinek el kell dicsérnem őket. – Egyetértek.A Jablonecnek nem volt bemutatója, és nem engedtük, hogy ezt a becsületes védekezéssel tegye meg ”- válaszolta Pavel Zavadil. – Úgy gondolom, hogy a győztes segít nekünk. Örülünk, hogy nem felejtettünk el nyerni. Most már két hete van, így jól kell készülnünk a következő mérkőzésekre.