Rémi Garde a megfelelő ember, aki Tim Sherwood helyett az Aston Villa-t?

A regisztrációs igazgató, Paddy Reilly és a sportigazgató, Hendrik Almstadt állítólag nem látszott Sherffel szemben, és döntése, hogy a Premier League tapasztalatai nélkül nagyszámú játékos aláírását kockáztatja, helyesen járt a mikroszkóp alatt . Sherwood talán megkötözte a kezét, de ez volt az út, amelyet a klub választott, és nem volt képes eredményeket szerezni a játékosaiból. A klub, amint Sherwood a szombati Swansea City-i vereség után , egy lyukban. A korábbi Spurs főnöke nem segített kitölteni, miután nem sikerült rendezni a kedvenc személyzetét, nemhogy a rendszert. Döntése, hogy megpróbálja megcsinálni és megváltoztatni, amíg valami működik, messze nem volt meggyőző.A Villa már öt különböző alakot használt ebben a szezonban, 17 különböző játékos kezdte legalább háromszor a bajnokságban.

A Villa fórumon arra a következtetésre jutottunk, hogy Sherwood nem tudta, mit csinál ami hat egymást követő Premier League vereséget ért el. Nem volt többé a megfelelő ember a munkához, mivel a klubnak olyan rövid távú hatása volt, amilyen kétségbeesetten szükséges, szóval ki van most a Villa számára?

Úgy tűnik, a Rémi Garde pedig a világhírű, hogy átvegye a Premier League alsó klubját. A jelentések azt sugallják, hogy a Garde-t nagyon kísértik az Aston Villa ajánlatai. A Newcastle és a Sunderland – a másik két klub a kiesési zónában – a múltban a franciahöz fordultak, de úgy tűnik, a munkája a Villa a Premier League-ben marad.Mindkét fél gyors döntését szeretné, ha Lyon lerohan, akik vonakodnak engedni, hogy korábbi asszisztensei követhessék Angliába.

A Garde első választásként való döntése vegyes reakciót kapott. Azok, akik ismerik a menedzser munkáját, azt hiszik, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy sikeres legyen a Midlandsben. Azok, akik nem követték a 49 éves karrierjét, érthetően aggódnak amiatt, hogy a Villa úgy döntött, hogy egy menedzser nem rendelkezik az angliai vezetés tapasztalatával – a Premier League-ben a történelem nélküli játékosok felvásárlási politikája kétségesnek tűnt, és attól tartanak, hogy a a menedzser is küzdhet.

A Garde ismerősége az angol labdarúgás iránt érdeklődik.Alacsonyabb idő alatt Arsenalban hűséges és megbízható alak lett Arsène Wenger mellett, aki nagyban hite a korábbi francia nemzetközi edzői tréningeknek. A Garde bérbeadása alkalmat teremt arra, hogy hidat építsenek a klubban lévők között. Kiemelkedett abban, hogy segítsen a fiatal francia játékosoknak az Arsenalban. Gyengén használva a pályán, Garde-nek köszönhetően új munkatársak segítenek a klubban gyorsan letelepedni. Ebben az értelemben a Villa érdeke érthető.

Lyon vezetőjeként egy olyan időszakban, amikor a klubot megfosztották a legjobb játékosoktól, és csak azért kényszerültek hitet tenni a fiatal tehetségeknek, alapok, Garde eredményei csodálatra méltóak voltak. Az első futamon a Lyon negyedik lett, és mindkét hazai kupaverseny döntőjében érte el a Coupe de France-t.Továbbra is nyerni fogják a következő Supercupot, és harmadikként befejezik a 2012-13-as kampányt. Végső kampányában az ötödik helyre esett, de Lyon csapata a tavalyi évtől 6,94-ről 7,04-re emelkedett, miközben Garde egy lenyűgöző fiatal csapatot táplált. Lyon nem akarta, hogy menedzsere elmenjen, de Garde arra a döntésre jutott, hogy a 2013-14-es szezon lesz az utolsó szombat előtt. Nyilvánvaló volt, hogy fel akarja tölteni az elemeit, majd Angliába költözött. A játék stílusában a Garde első két szezonjában a 4-2-3-1-es edzést kedvelte Lyonban, a csapat által vezetett Bafétimbi Gomis. Gyakran váltott egy 4-4-2-es gyémántra, miután Alexandre Lacazette sikeresnek bizonyult, hogy hatékony partnerséget alakítson ki a Swansea Cityben lévő Gomissal. Sherwood mindkét rendszert hasznosítja ebben a szezonban.A strukturált játékmenet megoldása az első feladat a következő Villa főnöknek.

A fiatal játékosok fejlesztése kulcsfontosságú lesz. Fontos meghatározó volt Sherwood februári fellebbezésében, és az egyik fontos marad a Villa-fórumon. Lacazette, Maxime Gonalons, Jordan Ferri és Nabil Fekir esélyt kaptak arra, hogy megmutassák a Lyonban lévő értéküket, és a klubban virágzik. A Lacazette és a Fekir a tavalyi szezonban 40 liga-gólt szerzett, a Gonalons pedig mindig jelen volt az oldalán, megszerezte a kapitányt, és átvette a tapasztalt fejét egy potenciális potenciállal rendelkező középpályán.

egy teljesen más lehetőség, de nem vesztett ok.Amíg a csapatok körülöttük lelassult a vereség, a Villa csak egyetlen gólt veszített ebben a szezonban – amikor Alan Hutton egy furcsa saját gólt ért el egy 2-0-os vereséggel a Stamford Bridge előtt a hónap elején. Garde-nak egy felfelé irányuló feladattal kell szembenéznie, de nem lehetetlen.

Ő továbbra is kockázatot jelent, de nem annyira, mint ragaszkodni valami oly nyilvánvalóan töréshez. A Premier League javítóművészeteivel, Tony Pulis és Sam Allardyce, egyébként bevettek, nem sok biztonságos tétkezelő van a Villa számára. David Moyes szorosan kapcsolódik a munkához, és a legjobb lehetőségek közül a legjobb választásnak számít, mivel nagy tapasztalata van a bajnokságnak, de úgy tűnik, hogy egyelőre Spanyolországban szeretne maradni.Nigel Pearson is bejelölheti a dobozokat.

A Villa nem alkalmas arra, hogy alkalmazkodjon a “Brendan Rodgers” módozathoz, és a nyilvánvalóan vágyó Dwight Yorke megbízólevelei leégnek arra a tényre, a klub számára. Bosko Balaban is így volt. Ha a Villa-t újra kell éleszteni a jelenlegi állapotukból, hosszú távú jövőképre van szükségük. Az ilyen feladat elvégzéséért felelős személy oly kevés reális jelentkezővel jár, akik mindig veszélyesek lesznek. Garde valószínűleg érdemes megragadni, hiszen a nagyobb és jobb ajánlatok valószínűleg nem túl messzire mennek a francia játékosokért. A hét legelső csapatai Infographic: A hét WhoScoredLa Liga csapata Infographic: WhoScoredBundesliga a hét csapata Infographic: WhoScoredSerie A team of a hét Infographic: WhoScoredLigue 1 hét a csapat Ligue 1 Infographic: WhoScored