Rossz álom a Bajnokok Ligájában. Elsősorban depresszió nélkül mondja Svačina a Třinec-től

„Még mindig játszható a csoportban. Ha a Tapparával való meccs nem működött, még négy meccsünk van a csoportban, bármi megtörténhet ”- mondta a Třinec edzője, Václav Varaďa a svéd Djurgarden 1: 6-os vesztesége után. – Két kvalifikációs helyre kell mennünk, és azt hiszem, hogy dolgozni fogunk. : 8.

“Nehéz. Bocsánat. Elvesztettünk kétszer egymás után, ”sóhajtott David Cienciala a Třinec-től. – Nem tudom miért. De nem szabad elnyomnunk. Svédországban és Finnországban megpróbáljuk megragadni a győzelmet.És mindössze két győzelem valóban megtartja őket a haladásban. Alázattal kell mennünk a játék többi részébe – tette hozzá Cienciala. > „Nagyon vártuk a Bajnokok Ligáját. És most olyan, mint egy rossz álom. Tavaly bizonyítottuk, hogy játszhatunk ilyen ellenfelekkel, de nem úgy, mint a mai két párbaj. Ez szégyentelen – mondta Vladimír Svačina támadó. – Hittem, hogy két otthoni játékot fogunk megragadni. És ha nem sikerül pénteken, azt hittem, vasárnap tudjuk megtenni.És még többet vesztettünk el… ”

A Snack bocsánatot kért a Bajnokok Ligája csatlakozásának rossz értékeléséről, mert nem tapasztalt semmit. Mégis, megpróbálta megtalálni az okokat a lövésekért. – Talán az első időszak Tapparával egyáltalán nem volt rossz, de sajnos nem vagyunk eredményesek – sóhajtott. – És nincs szépség. Az előző játékhoz hasonlóan nem volt hangsúly. Még ezzel a fickóval sem megyünk a bot alá. Gyorsabbak voltak az ellenfelek?

“Ma mindenki korcsolyázhat, akár Finnországból, Svédországból, akár a világbajnokság B csoportjából” – mondta Svačina. – Nem mondanám, hogy korcsolyázásról van szó. Tovább kell követnie az edző utasításait.Nem tudom, miért, de nem tudtuk elsajátítani a rendszerünket – és tévedett. A legutóbbi nagy szezon után visszautasítja a csapatot a körteből.

“A kabinban senki sem volt” – mutatott rá Vladimir Svacina. „Csak egy bolond lenne, és a svéd és a finn csapatokkal egybeesett, tízre. Nincs mód. Ezek a legjobb versenyek Európában. Mindannyian olyan szerény játékokra mentünk. ”

Hogyan tudnak a gyártók visszaszerezni az aktuális törést?

” Van egy másik edzésünk. Az összes lövésbe, minden harcba kell mennünk. Meg kell próbálnunk egy gólt. Ez az egyetlen módja, hogy visszatérjünk a jégkoronghoz, amely minket díszített.Az elménk elhagyásával és a depresszióban járásával nem fogjuk megszakítani – mondta Vladimír Svačina.