Se cântă supraviețuire, fiecare punct din Vary este atent stivuit. Se apropie jocul

Pierderea la zece este de zece puncte. Sunt cincisprezece în joc. Simplă matematică. Ar fi trebuit să fie un miracol pentru Energie să intre în preșcolar. Și că Karel Mlejnek nu crede. Mai degrabă nu-i pasă, deoarece raționamentul său este logic. “Este doar o speranta teoretica, trebuie sa ne pregatim pentru salvare”, spune el. El a susținut-o în timpul pauzei. Apoi echipa lui a eșuat împotriva lui Boleslav.

Nu a greșit înainte. Când vorbea despre importanța meciurilor din ianuarie. “După pauză, multe puncte nu vor dispărea. Preludiul și piesa de joc au fost decise înainte de pauză. “Ce-i cu faptul că Energie a desenat liderul extra-ligii de la Třinec. Dar jocul cu Slavia și ruperea unei serii de înfrângeri. A trebuit să colecteze mai întâi punctele, acum este prea târziu.Și astfel echipa se pregătește pentru o parte a sezonului care lovește majoritatea jucătorilor de hochei. Play-out nu vrea ca nimeni să joace. Patru echipe trebuie. Lipsa restului părții de bază nu este chiar prin (ne) securitatea participării la bătălii nepopulare. Iată punctele pe care le aveți.

“Nu este adevărat că nu putem face nimic. Dimpotrivă. Vrem să jucăm supraviețuire “, avertizează el. În timp. Poate înainte de comete cu Kometa sau Zlin. Anumiți participanți la bătăliile knock-out împotriva cărora orice succes de punct ar putea fi un bonus. Nu pentru Vary. La sfârșitul jocului, trebuie să existe atât de multe puncte încât să fie cea mai slabă treime de la sfârșit.Dacă își iau punctele împotriva Cometului sau a Slaviei, nu contează. „Desigur, am sunat și a Unibet agentii pariuri sportive chemat și băieții în cabină“, asigură Mlejnek.

Micul avantaj este faptul că capătul de bază al ratat Olomouc într-o stare bună. Pierde puncte, iar Energia scapă încet. Înainte de runda de astăzi, are patru puncte. “Poate că ne pare rău că l-am pierdut pe Boleslav, iar criza din Olomouc nu mai avea nimic”. Creșterea poate fi câștigată după sfârșitul săptămânii. Afară în Brno, duminică, la ora 15.30, acasă împotriva Zlin. Oponenții cu preocupări opuse. Ambele au, de asemenea, o poziție ideală de pornire pentru partea superstructurii a anului. “Nimic nu este gratuit pentru noi. Cometa este foarte puternică acasă, cu toții o știm. La fel și Zlin, care joacă al șaselea. Trezirea lui cu siguranță nu ma surprins.Într-adevăr, în vara a făcut doar aproximativ două schimbări în echipă, în caz contrar puterea echipei de a păstra, „își dă seama Karel Mlejnek puterea oponenților week-end.

In timp ce anul trecut, un grup de evitare a playoff-ul a jucat în mod inutil (Kladno Chomutov pierde prea puncte) , situația nu va fi repetată în acest an. Cele trei incertitudine cu privire la negru Petru ca locul al unsprezecelea va fi în continuare o luptă dură. Este un mare avantaj pentru a obține energia la sfârșitul extraliga. Într-adevăr, el joacă cu Liberec și Olomouc, care, eventual, destul de greve și ulterior play-out. “Dacă meciurile sunt de mare importanță, nu știu.Cu siguranta ar fi bine sa castigi si sa obtineti ambele echipe sub “Mlejnek doreste. Teorii despre speranta a zece nu se ocupa. “Mă uit la masă și la adversarii adversari, dar zece puncte sunt multe”. Astăzi, pe gheața din Brno, el poate să-i pună pe jucători pe care le-a pierdut duminică. Au ratat Sicak cu Harant și atacantul David Hruška. “Două vor juca”, a dezvăluit el în mod misterios, fără nume. Energia are nevoie de orice punct, după un an, o luptă provocatoare pentru supraviețuire o așteaptă. Acesta poate fi găzduit de meciurile de week-end din sertarul extra-liga. Sau au fost cele două victorii doar un moment de bucurie?