Slavia a második helyért folytatott harcot, és félt Pilsen-ról, Sparta nem nyert újra

v Slavia Olomouc elvesztett 54 percre, amikor, miután habozás Bořil megszökött stoperům Hala prostřelil Kolar a lábak között. Húsz percig Olomouc számára ígéretesnek látszott.

De a harcosok egyszerűsítették a játékot, és a sarkok sarkánál fordították a pontszámokat. A második és a győztes gólt tehermentesítő Tecla kellett megszentelje videorozhodčí mert fúj lelőtte közelről odmával les. A harmadik cél még egy helyettesítő Van Buren.

Slavia úgy légteleníteni a második helyen, azaz az előzetes fordulóban a Bajnokok Ligája és még ijesztgetni Plzen, amely ismét nyert.A második részben az évad három játékot nyert csak két pontot, az utóbbi időben kötött otthon Liberec 2: 2, aki kétszer vezette.

Sparta még cseréje után nem edző Stramaccioniho emelt, amikor miniszterelnök Paul Hapala nem nyert Karvina.

Nem, nem az. Miután megkeresett győzelem Liberec Spartan labdarúgók nem az első bajnoki győzelem. Otthon

Slovacko 1: 1, a Brno 1: 1, Karvina 1: 1. A csapatokkal, akik a megmentésért harcolnak, nem csak hat pontot veszítettek el három körben, de senkit sem játszottak. Ez riasztó.

Nincs edzőváltás. Pavel Hapal vissza a kezdő felállás Veteran Lafata, az elejétől, és játszott Kulhánek és az első felében csapat játszott viszonylag egyenletes, gól után Kang vezetett. De mi a helyzet a második félidővel?Karvina uralkodott, nagy nyomás nehezedett, amiből a Spartaks nem tudott menekülni. Nem tudták veszélyeztetni a szünetet, nem tudtak semmit tenni. “Ha három percet kap a cél előtt, veszteség. Másrészt, mi van egy derbi előttünk, és megpróbáljuk kezelni. Ami a kötelezettségvállalási és a harciasság, ez rendben volt, ezért hiányzott egy kicsit jobb minőségű, és összefoglalja a végső fázisban, „mondta Sparta edzője Hapal. Otthon

Karvina tavasszal szerzett nyolc pontot, de ez csak három pont a leszálló partíciótól. És a többi csapat, amely az asztal alján volt, jól teljesít. Jihlava négyszer nyert a pénteki předehrávce Dukla (3: 1) után a második egymást követő három gól.

Zmátořila a Mlada Boleslav, amely közvetlen párbaj két csapat outclassed a hazai veszélyeztetett Brno.Mindhárom gól a fél óra alatt esett, kettő Valentát, Pauschek-t pedig egyszer sújtotta. Az új edző Weber és a csapat hat vereség egy nagy lendületet.

Ezzel Brno leromlott a teljesítménye és eredménye Sparta (1: 1), és csökkent a pontszám az utolsó hely, ahonnan emelkedett Slovacko utáni won győzelem a csehek ellen.

Zlin az új edző alatt Petrželou elvesztette a második meccset, a Teplice-ben elszállt a küzdelem után 1: 2. Teplice ez egy nagyon fontos győzelem, odkočily nyolc csapat, hogy küzdenek azért, hogy megmentse.

nem lehet javítani Baník elhunyt Jablonec egy létrafok nyújtó mentési elveszett hét pont.Másrészről, Jablonec nyerte a tavaszi negyedik mérkőzést, és csak Sparta mögött van.