Sokolovský kádr a tavasszal zárva van, meg kell dobni egyet

Tizenkét előkészítő játék és egy hagyományos koncentráció Zručban. Mielőtt az FNL még két párbajt indít. “Megtettük, amit akartunk, kényelmesebb volt a jó téli körülmények miatt” – nézett vissza Daniel Šmejkal edző.

El kellett fogadnia egy kemény valóságot a készítmények elején. “A jó őszi teljesítmény szintén negatív hatással volt ránk. Takács Ladislav folyamatosan játszott, a szemében volt, felvette a képviseletet, így az év elején költözött Teplice-ről Mladá Boleslavba. Ezért elvesztettünk egy középső védőt. Egy másik veszteség Vaclav Prosek távozása, aki elkezdte előkészületeit az 1905-ös Bohemians első bajnokságában – jelentette ki Tomík Provazník, a Baník igazgatója az év elején. “Egy kicsit bonyolultabbá tette az életet.De ez az, “mondta Smeykal Coach.

Így tesztelték. De van még egy lyuk a második dugó helyett. Az utóbbi időben két követője volt. Petr Zavadil, Zlín és Lukáš Bodeček Zizkovból. “A Tachovtal való mérkőzés után befejeztük a vizsgát, és a játékosok visszatértek klubjukba. Tipikusan más játékosokat keresünk ”- magyarázza Šmejkal.

De mások megmaradtak.Jobboldali támadó Milos Kopečný, az első Zlín bajnoki játékos, aki ősszel hét mérkőzést játszott a Synot League-ben. “Gyakorlatilag kinevezünk, és örülünk, hogy itt vagyunk velünk, egy jó szárnyú játékos.” Defence Jan Mejdr, egy játékos, aki tapasztalattal rendelkezik a spartai spartai és a duklai klubokban. “Mindkét oldalról indulhatunk, és finomítjuk a részleteket.”

A Sokolova téli edzését fiatal tinédzser Jan Kalina, Ladislav Mestl és Daniel Krlička is részt vett mind a Karlovy Vary-ban, mind a Matěj Kravarban. . “Kravar még mindig a csapatban van, és megoldja a házigazdáját, a kérdés Krlička és Mestl, Karlovy Varyban vannak.Mindannyian követjük – magyarázza Smejkal edző.

Hétfőre szakmai versenyeken átutalási időt vesz igénybe. – Még fegyvereket sem állítunk fel. Még mindig egy dugót keresünk, és nem akadályozzuk meg, hogy bármelyik jó játékos továbbhaladjon. ”

Azonban Šmejkal edzőnek számítania kell arra, hogy nem lesz megerősítés. “Megpróbáljuk az egészet és az egészet dolgozni” – mondja.

Szombaton 11 órakor az utolsó otthoni előkészítő mérkőzés előtt, Sokolov ismét üdvözli UMT második bajnoki ellenfelét, FK Ústí nad Labemet. A szurkolók valószínűleg nem látnak olyan készletet, amely megvédi Baník színeit a szezon tavaszi részén.

“Nem lesz egy sor, amely az első mérkőzésen lesz.Két és fél héttel rendelkezünk, és nem mondhatom, hogy a szombaton felállítottak lehetnek-e a Frydekben. Ez tizennégy nap alatt fog megjelenni ”- mondja a Sokolov edző. “Mesterséges füvön játszunk, és mint az utolsó Varnsdorfban, csak előkészítő meccs, bár természetesen van értelme, de nem tudják meghatározni, hogy mi lesz a szeretője.”