Sportingbet jövője Paris Saint-Germain menedzserének kétségei között

Laurent Blanc a Ligue 1 bajnok Paris Saint-Germain menedzserének pozíciója pénteken nézett veszélybe, amikor Nasser al-Khelaifi, a klub elnöke kudarcnak tartotta a szezont.

A PSG második a bajnokok Ligája 1, a Francia Kupa és a Liga Kupa, a Bajnokok Ligája pedig tovább stagnált, mivel a negyeddöntő szezonban vesztettek a negyeddöntőben.

“Őszintén szólva, azt hiszem, nem sikerült ez a szezon “A Khelaifi, aki 2011 óta a Qatar Sports Investments óta felelős, és nagy pénzeket költött az új játékosok Sportingbet számára, elmondta a Le Parisiennek.” Zöldek: Zlatan: Ibrahimovic irányítja a PSG-t a francia kupába Marseille ellen. Olvass tovább

“Nem értünk el célunkat, így ez rossz idény.Öt éve itt vagyok, és ez az első alkalom, hogy ezt a kudarcot érzünk. “Khelaifi a Manchester City legveszélyesebb pillanatként mutatta be a Bajnokok Ligája elleni vereségét. A PSG volt a kedvence, de elvesztette a 3-2-öt az aggregátumon.

“Nem csak az a tény, hogy elvesztettük a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ez így történt. “Nagyon csalódott vagyok. Nem éreztem, hogy a város játékai előtt Sportingbet bonus nyomás volt. Ez a megszüntetés a legrosszabb pillanat, mivel Párizsban voltam. Két órával a visszatérési szakasz előtt tudtam, hogy elveszítjük. Nem éreztem, hogy a játékosok készen álltak…Kinek a hibája ez? “Khelaifi megígérte, hogy” nagy változások jönnek “.Arra a kérdésre, hogy még mindig bízik-e Blanc-ban, aki átvette Carlo Ancelottit 2013-ban, azt mondta: “Három évet támogattam. Most el kell gondolkodnunk arról, hogy mi fogunk tenni a következő szezonban egy olyan csoport felépítéséhez, amely európai szinten erősebb lesz. Nem fogok megvitatni az egyes eseteket. Nagy változások következnek be, új ciklus indul. ”

A csapat talizmánja, Zlatan Ibrahimovic eltűnt, Khelaifi a klub Sportingbet Brasil felvételi politikájának megváltozására utal. “Olyan játékosokat fogunk felvenni, akik többet hoznak a csapatba. Kezdetben játékosokra volt szükségünk a képünk fejlesztéséhez. Most olyan játékosokra van szükségünk, akik készek meghalni a klubért és az ingért. ”

read more:

https://mootools.net

http://myskatinggames.com

http://www.manozaidimai.lt

http://wafironline.com

https://torgi.gov.ru

http://www.icsi.edu