Sportingbet: taktika, kulcsszereplők és szakértői előrejelzések

Leonid Slutsky vette át Oroszországot tavaly nyáron, miután a türelem végre elfogyott Fabio Capello-val. Az új férfi azonban a CSKA Moszkvával folytatta a meglévő feladatait, és valójában nem volt ideje új stratégiát kidolgozni a válogatott számára. Lényegében Slutsky Sportingbet úgy tűnik, hogy a legjobbakat vegye a klubjából, és megpróbálta alkalmazni a nemzeti oldalra.Euro 2016: a teljes útmutató minden csapatnak és minden francia játékosnak További információ

Először is Slutsky úgy döntött, egy képződésen, és ragaszkodik hozzá. A Capello különböző rendszereket alkalmaz, de az új manager a 4-2-3-1-es helyre került, amelyet szintén a CSKA-n telepített. Két központi védekező középpontra támaszkodik, akik közül az egyik a CSKA játékmester, Alan Dzagoev lett volna, aki nem törte meg lábát a Sportingbet bonus verseny előtt.Dzagoev valószínűleg helyettesíti a Spartal Denis Glushakovot, aki elfogadja a box-to-box szerepet.

Dzagoev sérülése jelentős csapást jelent, de ő nem az egyetlen érintetlen játékos a válogatottban. Igor Akinfeev, Sergei Ignashevich és Vasili Berezutski az elmúlt évtized legnagyobb részében játszott a kezdő XI-ben, és az utóbbi pár, akik lesznek a kiindulási középpontok, a csapat legfőbb gyengeségei. Ignashevich 36 éves, és Berezutski június 34-én ünnepli meg a 34. születésnapját a végső csoportos mérkőzés napján Wales ellen; mások eljöttek és távoztak, de senki sem tudta megfelelően kicserélni őket.

A teljes visszalépési lehetőségek sokkal Sportingbet Brasil kiterjedtebbek, bár Yuri Zhirkov elvesztése egy sérüléshez csapás volt.Slutsky erre a pozícióra támadó gondolkodású játékosokat követel, így Zenit Szentpétervár Igor Smolnikov, Dmitri Kombarov, Dmitri Torbinsky vagy Georgi Schennikov minden lehetőséget kínálnak a június 11-én Angliával szemben induló versenyhelyre.

Slutsky nem rajongója nagy préseléssel jár, ezért ő leggyakrabban csak egy kifutó védekező középpályát használ – általában Glushakov vagy Dmitrij Taraszov. A kapitány, Roman Shirokov, szintén ebben a helyzetben játszhat.

A wingerek szintén egészséges táplálékban vannak. Zenit Szentpétervár Oleg Shatov az első választás a baloldalon, és Aleksandr Kokorin valószínűleg a jobb oldalon, vagy talán a második csatár mögött.A No10-es szerep a csapatok egyik legproblémásabbja, mivel Shirokov, aki a legtöbb selejtező körében központi támadó középpályásként játszott, aligha olyan Sportingbet live formában van, amellyel el kell indulnia Franciaországban. Ha nem tud felgyorsulni, a hely valószínűleg Oszdár Ivanovnak indul Terek Grozny vagy Krasnodar Pavel Mamaevjével. CSKA Slutsky szereti játszani egy kis, pacy magányos csatárral, mint például Seydou Doumbia vagy Ahmed Musa. A nemzeti csapatnak egyenértékűnek kell lennie a veterán Aleksandr Kerzhakov, akinek karrierje újjászületett a Zenit Zürich Zürichben.Úgy tűnik azonban, hogy Slutsky két fiatal játékos közül választja majd a sorát: Zenit Artyom Dzyuba és Krasnodar Fyodor Smolov, akik mindketten kitűnően alakultak ebben a szezonban.Valószínű kezdőknek XI Facebook Twitter Pinterest Pavel Mamaev vagy Fyodor Smolov. Az FC Krasnodar pár mindenkit lenyűgözött az elmúlt szezonban, Smolov több mint 20 gólt szerzett az orosz Premier League-ben, ahol a Mamaev rendszeresen segített a mögötte. A Mamaevnek Sportingbet online tökéletes lehetősége van arra, hogy Shirokov szegény formája miatt elindítsa a kezdő XI-t. Smolov a Dzyuba-val versenyez a magányos csatár szerepe miatt; Ha Smolov megnyeri ezt a csatát, akkor lehet halálos is.

Aleksandr Kokorin. A 25 éves csatár, de Slutsky gyakran használja őt a jobb szárnyon, ami egyértelműen korlátozza képességeit.Ez nem a fő oka az ő esetleges kudarcának: Kokorin éppen olyan szörnyű klubszakaszot szenvedett, amelyben nyáron és ősszel csak nyolc játékot játszott a Dynamo Moszkva előtt, mielőtt áthelyezte a Zenit-t, és hasonlóan nehéz találni a kezdő helyet . Határozottan játszik majd Franciaországban, de a dolgok talán nem megyek jól.

Oroszország mindig úgy tűnik, hogy a legnehezebben találja meg a dolgokat, ha könnyű csoporttal rendelkezik. Ez volt a helyzet mind az Euro 2012-ben, mind a 2014-es világbajnokságon, ahol a csapat az első akadályt esett, annak ellenére, hogy szemben állt az ellenfelekkel. Ezúttal Oroszország jól néz ki az elmúlt 16, és minden további előrelépés függ az Sportingbet ellenfelétől – a lehetőségek jelentősen eltérőek a minőségben.Reálisan, valószínűtlen, hogy a trófea versenyzői lesznek; Oroszországban az emberek úgy vélik, hogy a negyeddöntők a csapat “mennyisége”.

more info:

https://dzone.com

https://www.ifixit.com

http://www.colorhunter.com

https://www.tvfanatic.com

https://www.shapeways.com

http://www.mobypicture.com