Stanciu? Kanga? Amikor a labdarúgás átváltozik szappanopera

Nézzük emlékeztetnek, hogy a múlt még: szappanopera, melyek gyakran nem forgatókönyvíró maga nem tudja, meddig fog kibontakozni, és hogy mi fog történni.

Will végül lángra román Nicolae csillaggal Stanciute származó Anderlecht? Gabon Šikulu Guélor Kanga, támogatják a belgrádi Crvena Zvezda? Mindkét?Vagy még egy?

Amikor Stanciu előtt újév román újságírók bizalmasan, hogy ő részt Prágában vonz, és szeretne együttműködni Spartan edző Stramaccionim, úgy tűnt, hogy lépjen a cseh semmi akadálya.

a jelenlegi állapot?

a lejátszó Sparta megállapodtak, annak megbízottja Anamaria Prodanov ellátja a szociális háló fotók Prágából, de az átvitel mégis.

az MF Dnes klubok egyetértenek mintegy 4,5 millió euró, körülbelül 115 millió korona. A tárgyalások azonban hosszú megrekedt abban a kérdésben, további bónuszokat az eljárással együtt járó, és nem kerülnek Sparta a csoportkörben az Európai jutott.

Kedden igaz, hogy Stanciu (hivatalosan sérülés miatt) nem vonat Anderlecht és várt kap tanácsot: ülni sík és hurá do Prahy.Nem jött, de még így is, a végső megállapodás látszólag lassan közeledik.

„A tárgyalások továbbra is. De azt hiszem, hogy 48 órán belül meg lehetne tenni „, mondta ügynök Pavel Zika globális sport, amely magas színvonalú átviteli segíteni közvetíteni.

Kedden délután megérkezett Letna a propionsav és német ügynök Sascha Empacher, aki több mint két órán át, hogy megvitassák Spartan vezérigazgató Adam Kotalík. Anderlecht és Spárta ötleteket úgy tűnik, hogy fokozatosan, de még nem sikerült.

Liga eddig másik irat átadása vár.Anderlecht, de nem feltétlenül, hogy álljon Stanciův kijáraton, de fennáll annak a veszélye, hogy ha a játékos a tavasz folyamán továbbra is szed, az ára csökkenni fog.

Sparta gyékény több: összesen „több tucat” meg kell oldani a lehető leghamarabb. Ideális esetben, mielőtt a második edzőtábor Spanyolországban, ami indul a január végén.

Stanciu külleme ideális megoldás. A másfél év már Spartans megmutatta, hogy mire képes, amikor ő három gólt két meccsen még mindig a legjobb Steaua Bukarest kiesett a selejtező a Bajnokok Ligájában.

Azt akarták, hogy a klubok Angliából, de végül megállapodott az Anderlecht, ahol rendszeresen játszott az első évben. Érkezése után az új edző Vanhaezebroucka, de végül a padon, néha a lelátókon.És így alig várja, hogy valahol, ahol nem fog hívni.

Nem a transzfer a pályán, természetesen nem jelenti azt, hogy a Sparta meg fogja vizsgálni a középpályán többi jelöltet. Még mindig tárgyal a Kangával, amely esetben a helyzet az ellenkezője.

A Crvena Zvezda állítólag nevezik ki végkielégítés összege körülbelül egymillió euró – ez azt a tényt tükrözi, hogy a gaboni képviselői már fél éves szerződés lejár.

Azt kell, hogy van egy megállapodás a játékos, aki szerint a szerb média kínál egy három éves szerződést kötött a fizetése több mint húsz millió éves, plusz hét és fél millió aláírási bónusz.Amikor Kanga bólint, a hét végéig megtehető.

Még ez a szloga sem ér véget holnap.