Surrey Zafar Ansari és Aaron Finch reményt kínálnak Yorkshire ellen

Ahogy Surrey a szezon második felében érkezik, a kieséshez képest egy külön lehetőség, eső nélkül is tudnak, még akkor is, ha szembenéznek a bajnokokkal. De csak hat golyó ebéd után egy temetéses reggeli munkamenet után a játékosok elhagyta a mezőnyt, valószínűleg soha többé nem térne vissza, és dübörgő – ha soha nem volt túl erős – eső esett délre Londonban.

Ez volt Surrey legtermékenyebb a meccs; Azeem Rafiq – az Adil Rashid Yorkshire oldalán véget vető szüneteit – Zafar Ansari kétszer kétszer találta meg, egy lazító pörgetést a midwicketre és egy elegáns vágást, és egyszer Aaron Finch-t, aki mezőgazdasági lábszár Csúsztassa a 34-es 30-as golyó végét.

A reggeli munkamenet nem volt annyira lendületes.Miután Rory Burns csapdába ejtette David Willey a sorban, Ansari csatlakozott Dominic Sibleyhez – a szerencsétlen Arun Harinath helyett, aki a múlt heti Warwickshire-ben fizetett a Surrey-féle vereségért, annak ellenére, hogy ez a klub második helyezettje ebben a szezonban. 23-ot 15.4-ben, mielőtt Sibley ragyogóan elkapta a lábát Steve Patterson által Andrew Hodd.

Finch azonnal a munkájába lépett, kétszeresen vezette Patterson gyönyörűen, és vágta és vezette Willeyt. Ansari, a nyilvánvaló démonok otthonában, figyelemre méltóbb volt, csak az ebéd előtt hamarosan letelepedett. Yorkshire nem csak Gary Ballance, hanem Kane Williamson nélkül, aki a végső mérkőzésére pihent, mielőtt csatlakozott volna Új-Zélandhoz.Williamson helyettesítője, az ausztrál Travis Head érkezik keddre. Surrey pozitív eredményre szorulása erősödött egy erős show-ról Hampshire-ről – az egyetlen klubról, amely alattük találkozik – jövő héten a Warwickshire ellen Edgbaston-on . Annak ellenére, hogy mindössze kilenc futással elvesztette utolsó öt wicketét, miután Jeetan Patel elutasította Sean Ervine-t 75-re, Hampshire még mindig 531-et tett ki, köszönhetően nagyjából két évszázad – a pályafutásának első részében – Adam Wheaternek, aki 144-et osztott meg Ervine. Josh Poysden a döntő három vívót a negyvenes karrier-legjobb figurákkal végezte.

Válaszul Hampshire hamar elutasította Andrew Umeedet és Ian Bell-ot.Varun Chopra – aki a szezon végén elhagyja a klubot – és Jonathan Trott 67-et rakott a hajóra, mielőtt Chopra lett a harmadik Warwickshire-t. A Warwickshire, az 59-es Trottal még mindig 400-an maradtak hátra a korsókban.

A Middlesex asztalosok 125-es értékes vezetését a Somerset mérkőzésének második felében a megdöbbentően zöld Taunton-átjárón veszi át. nagyjából egy rendkívüli kilencedik pilóta állomás 149 James Harris (69 *) és James Fuller (84 *) között. A páros, csak azért, mert Steven Finn, Tim Murtagh és Toby Roland-Jones mind nemzetközi feladatokkal foglalkozik, mindössze három wicketet vettek fel, mivel a Somerset első napján 236-ra került. Middlesexrel együtt jöttek 22-re, de az új labdát minden egyes felvételen fél évszázadokig veretlenül látták.Korábban Jim Allenby négy vívót választott Nick Gubbinsnek és George Bailey folyamatosan fél évszázadot ért el, miközben a Middlesex paritást keresett. A második osztályban a Worcestershire promóciós kampányának lendületet kaptak, mivel győzelmet arattak Northamptonshire. 148-at sikerült leállítania – Joe Leach pedig az első három helyezést követően az 51. helyet szerezte meg – a 129-es vezetés miatt. A nap végére, amely Brett D’Oliveira (81 ) megosztott 104-et Daryl Mitchell (47), majd 73 Tom Fell (36 *), hogy zárja be a három. A nap végén, Rob Keogh elbocsátotta D’Oliveira és Joe Clarke egymást követő labdákat, és Seekkuge Prasanna csapdába ejtette Tom Kohler-Cadmore-ot, de alig volt Worcestershire dominanciája.