Számunkra a játékosok és az emberek körülöttem úgy érzi

Nagy odaadással a liga menteni.” A Juventus tart a táblázat tetején megelőzve már 14 ponttal megelőzve a AS roma, de két mérkőzés tartalék. Fiorentina fordítva a negyedik egymást követő kapott három pontot, de továbbra is a negyedik helyen. Mindkét csapat találkozik újra felül csütörtökön az első mérkőzés nyolcadik döntőben az Európa Liga. Az egyetlen cél a játék szereznek a 42. perc ghánai középpályás Kwadwo Asamoah, így regisztráció a második cél a szezon.

 

Fiorentina ellenére nyomás a második felében nem tudott megbirkózni, volt a legjobb esélye a 80. perc brazil Ryder, aki vezeti a kapufáról. Udine, amely gyűjtött győzelem a bajnokságban három pont veszteségek jött az AC Milan ellen megtorlásul az októberi párbaj a San Siro, ahol a hazai engedett ugyanazt az eredményt. Az egyetlen gólt gondját 67 perc kilencedik cél a klub szezon legjobb góllövő Di Natale szerezte, aki doklepl a nyílt terepen kereszt Fernandes.

 

A Milan klub játszott 27 mérkőzést a hitelét tíz vereséget, ami a legrosszabb mérleg évről 1996-1997. Catania otthon felhívni a Cagliari 1: 1, és továbbra is az utolsó előtti, kiesést eredményező helyeket. Középpályás Jaroslav Plasil, akik csatlakoztak az utolsó mérkőzés a csoport, és játszott több mint egy óra van hátra ismét csak ezúttal a csere. A hazai nem overprint ellenfél noha az ellenfél játszott a múlt húsz perc alatt a kizárt Danilo Avelar. Inter Milan verte Torino FC 1: 0 köszönhetően a cél Rodrigo Palacio, aki legyőzte a fejét kapus Padelliho. Palacio nem volt mázli a tizenkettedik szezonban. Parma kiterjesztette a sorozat nélkül vereség 15 mérkőzés. A harc hatodik helyet a hazai pályán konzultált Hellas Verona, ő szerezte az első gólt a 20. percben a francia Jonathan Biabiany után egy rossz kapus Rafael megállapodást kötött az egyik a védők. A második félidőben, beállításokkal, hogy a végső 2: 0 váltakozó középpályás Ezequiel Schelotto.