Turín FC – Carpi FC

Bulls szívesen Carpi otthon, és szeretné bebizonyítani, hogy az utolsó kölcsönhatásának eredménye a mérkőzés csak véletlen volt. Carpi nem túl sikeres a túlélésért küzd, és szüksége van a legtöbb pontot.

Sok, az eredmény volt a hetedik fordulóban a Serie A mérkőzés között Carpi és Torino nagyon meglepő. Új verseny vyšlápl a gránátot, ami csempésznek egyik sötét ló a verseny. Három pont Carpi gondját saját cél és a cél Padelliho Ryder Matos, majd Maxi Lopez gólt már pont nem elég. Ez volt a nagy meglepetés, de ebben az évben csak dokumentált visszaesés Torino FC.

Torino remélte, hogy a 2015 végéig, hogy állítsa le az összes gonosz az új évben, és ez lesz egy másik, sokkal boldogabb mese. De tényleg ez nem igaz. Az első hét volt elég rossz a Bulls, és nem pont a rajongók haza elég gyakran. Ugyanakkor voltak pletykák a végén az edző Ventura, aki azt mondta, hogy összeveszett a vezetés és a munka már nem felel meg az említett. Ő maga tapasztalt valami hasonló taktikával tagadta, és visszament dolgozni.

Az eredmények azt mutatják, fokozatosan teljes díszben, mint például az előző fordulóban. Torino hajtott az ellenség Palermo és vett mind a három pontot. Ő is nyert, hála két célok Cira Immobileho és tizenegyedik. Probléma továbbra is a torinói eltemetve? Nem mindenki gondolja így. Például, Enrico Fantini, aki játszott a Torino 2005-ben és 2006-ban is lát még sok munkát kell elvégezni.

Beszélt a média Fantini mondta: “Amikor láttam, hogy a mérkőzés ellen Palermo, mindent először úgy tűnt, egyértelmű és egyszerű. Nagyon gyakran, de a végeredmény határozza meg a kis dolgokat, kis dolgok. Azt, hogy egy lépés, és az a cél, vagy csak egy kicsit és te hitehagyott. a határ nagyon vékony. egyértelmű, hogy a torinói összegyűjtése formában is meg kellett küzdenie több sérülés, de ez hosszú időt vesz igénybe, mielőtt a következő táblázat tartalmazza. ”

Legalább a következő párbaj választotta a megfelelő jelölt a pozícióra “ugródeszka”. Torino ad otthont Carpi, elmulasztja egyáltalán. Jelenleg Carpi utolsó előtti, és csak 19 pont. Nagyon gyakran csempészett be a szerepét egyértelműen csökkenő. Az elmúlt öt mérkőzést Carpi elveszett háromszor, utoljára ő három gólt Team AS Róma. Most Carpi feltétlenül kell érniük.

Bulls ellene, de nem várok semmit könnyű. Azt is felismerték sportigazgatója Giancarlo Carpi Romairone. “A minőségi különbség nyilvánvaló. A csapat már régóta megszokta a szint a Premier League és az is világos, hogy az első évad mindig nagyon igényes. Elérték vagyunk az alján, és remélhetőleg már eleget, hogy megmentsük magunkat. Most, rögzítés csak hogy megfeleljen a Torino, amit egyszer legyőzte, “emlékszik Romairone.