Vabroušek tizennyolc éves szabálya kopogtatta az Oppolzer-t, és ő is elvette a rekordot

Néha nyertes pirítós és interjúk voltak a célból. Ezúttal azonban Petr Vabroušek még mindig a pályán volt. Az idei 15. Moraviaman az Otrokovice-ban befejezte a vereséget, szimbolikusan a 15. helyen. A Simona Křivánková női kategória győzelme is gyorsabb volt. Vabroušek uralkodása a vasvilágban a csehországi és szlovákiai versenyeken 18 év után és 35 vállalatnál fejeződött be. “Extrém rendellenesség volt. Általában elvárnám, hogy ez sokkal korábban megtörténjen. A legyőzhetetlenség nem tartható végtelenül. “Vabroušek leengedte az ellenfelét. Moraviaman, a szezon legfontosabb hazai Ironman versenye nyolcszor nyerte el, és 2010 óta folyamatosan kormányozta.Elölről ebben az évben is leváltották Jan Oppolzer.

„Örülök, hogy nem volt John, mert ha ez az, amit valaki megérdemli az elmúlt években, így” üzenetet küldött utódját Vabroušek. „Régóta bekopogtatott, és csak idő kérdése, mielőtt a D-nap jön, és mindent ő ül.”

szombat jött Oppolzer jelentősen. Felvette a cseh ironman jogart, köztük Moraviaman rekordot Vabroušeknek. A 2010-es ideje pontosan egy percet javult. Jablonec triatlonos kezelni 3800 méter úszás, 180 km kerékpár és egy végső maraton 8 óra 28 perc és 18 másodperc.

„Péter egy ikont. Ha valaki legyőzi, csodálatos érzés. Fantasztikusnak érzem magam.Soha nem láttam semmi jobbat “- mondta a 32 éves győztes, aki 2010-ben Lipno-ban végzett az első vasalójában. “Teljesen biztos voltam benne, hogy egyszer megverem. De azt hittem, nem lesz ez az ötven éves, és hat vasemberből állhat. “A meglepetés egy olyan kerékpáros szakaszban született, amely mindig a Vabrouška tartományhoz tartozott. “A forduló kezdete óta lényegesen alacsonyabb teljesítményt mutattam, mint a szokásosnál magasabb hőmérsékleten” – vélte Vabroušek, hogy az idei védekezés valószínűleg nem fog működni. A keresztföldön gyorsan elesett, de nem akart feladni a hazai pályán. “Egy évvel ezelőtt kitisztítottam, és hiba volt.Aztán itt ülök itt két órát a játék végén. ”

Már megtervezi a megtorlást:” Szeretek visszatérni a következő évben. Ha ez megfelel nekem, azt hiszem, újra meg tudom szerezni mindent – ígérte matador, aki szeptember 43-án lesz.