Vágy a Serena Williams visszatérése után a Fed Kupa felé

Ugyanakkor néhány héttel ezelőtt Serena Williams azt mondta: „performance’m még hol én magam akartam lenni.”

Ezt követően egy kiállítás veszteséget Jelena Ostapenko, a tavalyi győztes, Roland Garros, lemondott részvétel az ausztrál Nyílt. Egy másik időszak jött vissza? Még ajánlása alapján az orvosok általa tervezett március a népszerű verseny Indian Wells-ben.

A kanapén Tehát Williams figyelte a koronázási friss bajnok Caroline Wozniacki Melbourne Park. – Nagyon ideges voltam – mondta Williams.

És végül vissza akar térni. Az amerikaiak hazai pályán a 10. és február 11. kezdődik az utazás megvédeni a cím ellen fedcupového Nizozemkám.

Serena W. ott lesz. A jelölési Kathy Rinaldi együtt nővére Venus és Coco Vandeweghe.A negyedik játékos később dönt. „Nagyon izgatott vagyok, hogy én fogja képviselni húgom a Fed Cup”, mondta Venus.

Együtt a két állt bíróság utolsó pedig Melbourne-ben az Australian Open egyéni végleges. Aztán Serena örült, majd szülési szabadságra indult. A Venus kitűnő teniszév volt – nyerte meg a Wimbledon döntőjét és a Bajnokok Versenyt is.

Tizenhárom hónappal később újra találkoznak. Ezúttal egyrészt a hálózat óta először 2015-ben, amikor ugrott az első fordulóban Argentína ellen.

Fed Cup egyensúlyt a Williams nővérek ijesztő.A kislemez, Serena bármelyik 13 mérkőzést nepohrála, Venus részén 19 győzelem 21 jeladók. „Alig várom, hogy végre jöjjön vissza”, mondta Vandewegheová.

Csak miután a New Year, Serena elmosolyodott együtt lánya Alexia a címlapon a divat magazin Vogue. Hosszas beszélgetésben bízta az egészségét is. Közvetlenül a kézbesítés után az orvosai vérrögöket találtak a tüdejében. Ezért úgy döntött, hogy elhalasztja a visszatérését.

Most úgy tűnik, hogy az egészségügyi problémák elmúltak. A közelmúltban, Serena, férjével és barátaival együtt egy akadályon ment keresztül. Megesküdött, sárban mosolygott vagy felpattant a kötélre.Ezt követően a szociális hálózatokon a rajongók azt mondták: “Jó vagyok.” Hamarosan meg akarja bizonyítani a bíróságokon.