VIDEO: Kane, Vardy, Agüero mögötte. Cresswell-nek adták a célt

A verseny legjobb gólja a szezon 23. és 24. gólja. Harry Kane elindította a labdát a bal oldalról, Dembelé visszatért hozzá, Kane a labdát a doboz jobb oldaláról húzta. Hasonló célt nem adott először. A 9. percben megnyitotta a pontszámot, a második felében 3: 0-ra emelte a pontszámot.Allinak két gólja van, és Tottenham még mindig álmodik a címről, elveszíthet öt pontot Leicesterre, négy körben maradt.

4. Sergio Agüero: Chelsea – Manchester City 0: 3

Kevin de Bruyne szünetet húzott a saját mészéből az ellenfél büntetőterülete előtt a belga középpályás átadta az Agüert, bár egy kicsit a sarokba. Az argentin csatárnak meg kellett állnia, hogy visszatérjen.Egyszerű hurokkal elkerülte a két védőt, a Cahillt és az Azpilicuet-et, és 18 méterre fejezte be a sávot.

2. Joshua King: Bournemouth – Liverpool 1: 2

Minden pont elvesztése nem kell annyira zavarnia az újoncot, nem kellett volna megmentenie.A király hosszú derekát dolgozott a mellkasán, és edzés nélkül élesen lőtt a közelebbi bárba.

Várható győztes. West Ham, egy 26 éves védője a mész bal oldalán, csomagolta a visszapattanó labdát, és gyönyörűen elhagyta a kaput a felső sarokban. Gyönyörű. A vezetői mezőn a vendégek 2: 1-re fordultak a vége előtt, de a végén büntetést kaptak a büntetésből.