Vydra ötödik alkalommal futott a szezonban és segített a Derby megyében megnyerni

Otter nyitotta meg a pontozást az első percben egy lövés hátulról a tizenhatos és csapata volt az egyetlen lövés a cél a nyitó felét. Ezzel szemben, Nottingham volt esélye, hogy ellensúlyozza Barrie McKay és még megüt a kapufa.

Öt perccel a szünet után biztosítsuk a hazai győzelem, és újra csinálja Matej Vydra , amely ezúttal a gólpasszt Nugent. Lawrence megnövekedhetett volna, de lőtt egy lövést egy közvetlen rúgásból. Otter játszott 70 perc.

Defender Daniel Pudil nézte a meccset Sheffield Wednesday Bolton a padra. Stopper Tomáš Kalas Fulham sikerült a legjobban az egész mérkőzést.Kris Twardek egy kiaknázatlan helyettes maradt a Millwallban a Brentfordnál. Torontói származású cseh fiatalok számára játszott, de ő már Kanada vezető tagja volt.

Labdarúgók Lokomotiv Moszkva, akik az egyik Zlin ellenfél a csoportkörben az Európai Liga, legyőzte az orosz első osztályban 0: 1 Ufa. Lokomotiv második a tábla mögött Zenit Szentpétervár, aki megnyerte az esemény este Tula vezet a bajnokságban öt pont.

Közel moszkvai vezetés már a 27. percben, amikor a kapus veszélyezteti a saját védő Salamon Kvirkvelija vendégeket. Másrészt, be kellett avatkoznia ellen Alexander Belenov lelőtte Anton Mirančuka.

A döntő pillanatban jött tizenöt perccel a vége előtt.Jokič földi átmegy a mészen Sylvester Ignounig, és hidegen befejezte. A győztes csapat középpályása játszott 82 perc Ondrej Vanek .

A cél az első pillanatban úgy döntött labdarúgók Odense a 12. fordulóban a dán liga megnyerni FC Copenhagen, ami egy rivális Zlin a csoportban Európai Liga. A címvédő negyedik alkalommal elvesztette a szezont, és hatodik helyen áll a táblában. Cseh dugó Michael Lüftner játszott a vesztes csapat évek első felében.

Csak 54 másodperc is elég volt ahhoz, hogy haza, hogy pont az egyetlen gólt.Nicklas Helenius küldte a labdát fej felé koppenhágai cél, habozás után védelmi minősítését a ballon kapott Anders Jacobsen és egyszerűen menekülni befejeződött.

Defender Filip Novak Dátum teljes egyezés Midtjylland több reprezentatív Jan Kliment elsajátította a Brondby Koppenhága 70 perc felvett az első gólt, és kapott egy sárga lapot.

Középpályás David Pavelka Kasimpasa játszott az első félidőben. Defender Ondřej Čelůstka elsajátította legjobb Antalyaspor kerek párbaj ellen Göztepe.

A képviselő duo tomáš vaclík Marek Suchy zajlott mez Bazsalikomok percekkel.