Wakefield i Chris Chester nadaju se da će Bet365 poraziti u polufinalu

Tada je Chesterov Hull KR osvojio 26-18 i prvi put za 29 godina, a 37-godišnjak namjerava ponovno izraditi povijest s Wakefieldom pomažući strani koju je podržao kao dijete do Wembleyja za prvi put otkad je imao sedam mjeseci. Wakefield ostaje preljubnici; Vukovi su osam puta pobjednici Challenge Cupa koji žele okončati četverogodišnji izgon iz 100% nogometni Bet365 bonus konačne sezone.No, Chesterova strana vjerojatno je ove godine najveća priča o uspjehu Super League-a i Warringtonov fanovi Bet365 neće trebati podsjećati na ono što se dogodilo prije 12 mjeseci, kada su bili neodoljivi favoriti da bi to postigli Wembleyu. Warringtonov Matty Russell u nadi da će poduzeti posljednji korak za realizaciju Wembleyjeva sna | Gavin Willacy Opširnije

Ovaj put postoji dodatan element emocije koji je uključen u Chester, koji je odrastao na terasama u Belle Vueu fanu Wakefielda, i nema nikakve sumnje gdje je Bet365 pobjeda s Trojicom ove godine bi rang u odnosu na pobjedu s Robinima prošle godine.

“Bilo bi bolje bez sumnje”, kaže on. “Neće biti ponosnija osoba od mene da ću Wakefield vratiti u Wembley nakon toliko dugo.Imam obitelj koja ide u igru ​​i bio sam vrlo ponosan što sam dobio taj posao, ali bilo bi još poniznije da odem u Wembley s ovom skupinom igrača. “Ali, tamo Jedna je jasna razlika između uzrujanja prošle godine i perspektive drugog ovog puta, a to je sam Warrington. Prošle su godine imali stranu štetu s nedosljednostima i ozljedama, ali ove su godine doista drugačija životinja. Prošle su polufinale Challenge Cupa nakon premlaćivanja Huddersfielda. Pročitajte više

Oblik Kurt Gidley, bivši australski internacionalac koji je početkom ove godine stigao iz Nacionalne ragbijske lige, bio je ključ Warringtonskog preporoda nogometni Bet365 bonus “cashback” kao jedne od vodećih športa u 2016. godini.I 34-godišnjak ima svoju motivaciju da stigne do Wembleyja, jer mu daje priliku Bet365 da se uspoređuje s bivšim bratom Mattom u Challenge Cupu. Bio je pobjednik Wembleyja 2007. i 2008. godine Sveti Helens, a Gidley priznaje da će izgledati da slijedite Mattove korake i da se pojavljuju na Wembleyu, tantalizirajuća perspektiva. “Budući da je umirovljen, spomenuo je kako je veliko iskustvo bilo osvojiti natjecanje, a voljela bih Unibet slijediti njegove korake i biti dio povijesti”, kaže on. “Gledao sam mnogo Mattovih igara kada je bio u St. Helensu i vidio sam kako njegov Wembley pobjeđuje – bili su nevjerojatni.” Ipak, Gidley nije jedini veteran koji je lovao na debitantskom nastupu u Wembleyu.Wakefield naprijed Nick Scruton pojavio se u dvije polufinale ranije u svojoj karijeri u Leedsu, ali Wildcatsima koji su navikli boriti se u posljednjim godinama 31-godišnjak priznaje kako je osjetio kako mu je prilika da igraju u finalu šalice by. Kurt Gidley udara Warringtona do pobjede nad Widnes u Challenge Cupu. Pročitajte više Ali Scruton, poput Gidleya, sada je u roku od 80 minuta realizacije cilja koji je bio cjeloživotni san. “Mislio sam da sam propustio na Wembleyju”, kaže on. “S samo nekoliko godina da se igraju, počnete misliti da nikad nećete doći.” To je ono što Unibet sanjate o djetetu, gledajući finalu kupa na BBC-u. Ako mogu stići tamo i učiniti da se dvojica mojih dječaka ponosni, to će biti san za njih da me vide kako odlazim u Wembley.Bit će vrhunac moje karijere bez sumnje. ”

Dođite u subotu u 17 sati, netko će napraviti povijest. Bilo je to Gidley, koji se kreće korak bliže slijedećim koracima svoga brata ili Chesteru, Unibet postajući prvi trener koji će voditi dvije različite ekipe do konačne u nizu godina, ostaje da se vidi.