Wales olyan jó csapatok, akik nem akarnak játszani minket, állítja Chris Coleman

Wales azt remélte, hogy kihasználja az elmúlt 12 hónapban elért figyelemre méltó futamot, ami azt fogja látni, hogy jogosultak lesznek a következő nyári európai bajnokság döntőjévé, ha egy utolsó pontot kapnak az utolsó két kvalifikációs mérkőzésükről, szombaton pedig Bosznia és Hercegovina felé. Három nappal később az Andorra ellen otthon, két hónappal a barátok felállításával, köztük legalább az egyik ellenfelek ellen.

Coleman azt mondta, hogy Waleset frusztrálták, miután Olaszország elutasította ajánlatát, míg Németország és Spanyolország nem fejezte ki érdeklődését a világ legdrágább labdarúgójának, Gareth Bale-nak a ranglistáján és a Gareth Bale-nál csak egy helyen, aki a hétvégi akcióban játszik. Olvass tovább!

A Wales manager azt mondta, hogy a hagyományos nagy csapatok szerettek “tartani egymás között”, amikor a barátságosokról van szó, de azt is érzékeli, hogy a vezetők vonakodnak elviselni egy viszonylag alacsony profilú országot, mégis jelentős hreat.

“Egy vagy ketten visszautasítottunk, ami csalódást okozott.Olaszország nem akart játszani minket – mondta Coleman. Arra a kérdésre, hogy mi volt az oka, és vajon a csapatok féltek-e, Coleman azt válaszolta: “Talán nem is tudom.” Hozzáadta: “Nézd meg a barátságos játékokat és a nagy fiúk megtartsák egymás között , és ez csalódást okoz. Olyan gondolat volt, hogy talán kísérthetünk Spanyolországot vagy Németországot, és megtudhatjuk, milyen jó vagyunk, de nem érdekelt. Tavaly nyáron Hollandiában voltunk, és ezekkel az oldalakkal akarunk játszani. Karácsony után beszélnek Argentínáról. Ha Franciaországba érünk, akkor szükségünk van néhány igazán jó lédúsra, mielőtt kijutnánk. De a következő hónapban nincs semmi.Ideális esetben kettőt akarunk. Coleman megegyezett, hogy Wales nem tekinthető elbűvölő ellenfeleknek, de képesek arra, hogy bármelyik játékot megadják, ahogyan azt a júniusi Cardiffban elért 1-0-os győzelem miatt. “Úgy van. Ott vagyunk azon a helyen, ahol veszélyt jelentünk néhány nagy fiú számára, hogy nyerhetünk. De mi nem tekintünk Angliának, Olaszországnak vagy Spanyolországnak, ezért ebben a helyzetben vagyunk. “Wales optimistának számít, hiszen néhány nagyszerű barátság megteremtésének esélye javulni fog miután a döntetlen az európai bajnokság döntőjében decemberben, Argentínával egy kilátás. “Ez hosszú ideig a kártyákon volt, és nagyszerű lenne, ha karácsony után meg tudnánk kötni. Ez fantasztikus lenne – közölte Coleman. Bale közben átvágta a táblát hétfőn éjszaka FAW éves vacsoráján.A Real Madrid elődjét, aki a kvalifikációs kampány során kilenc gólt szerzett hat Walesből, nyerte meg az év játékosát, az év játékos játékosát és az év rajongói játékosainak díját.