Zavaró érzelmek. A fiatal teniszezők nem fogadták el a világérmet

“Az utolsó játék után a lányok nagyon szomorúak voltak. Az érme közel volt, így a csalódás érthető volt. De a bajnokság alatt sok jó minőségű mérkőzést játszottak, remek munkát végeztek, és egészen a végéig harcoltak. Tehát az érzések ellentmondásosak “- mondta Lubomir Štych, a csapat kapitánya a döntő után, aki a bajnokságot megelőzően a negyeddöntőbe vette előre a labdát. “Ez végül is azt eredményezte, hogy a játékosok még egy extra fordulót vesztettek el. Személy szerint úgy gondolom negyedik helyet a világ szép, „mondta.

A csapat sikere után a csoport sikerült a negyeddöntős összecsapás Kína ellen az elődöntő, de szűken elveszett Ukrajnába. “A mérkőzések kiegyensúlyozottak voltak.Hiányzó darab, és a teljesítményt lehet még sikeresebb „, panaszkodott edző a csapat játszott egy jelentésben Daria Vidmanová, Catherine Mandelíková és Linda Fruhvirtová.

fiús választás az összetétel Adam Jurajda, Daniel Siniakov és Luke Hauge eljárás elmenekült a negyeddöntőben, a mérkőzést a 9. és 16. helyre, de sikerült elfoglalni, és végül kapott egy tisztességes tizedik helyre.

„az első mérkőzés Olaszország ellen képtelen volt megmozdulni, mert az egészségügyi problémák és Dan Siniakov csak ez a játék úgy döntött, a mi hiányában a negyedévben. Egy másik vereség az Egyesült Államokban, de a csapat felvette a profit, és végül küzdötte fel magát az első tízbe.Elégedettek lehetünk „értékelte a teljesítményét Cseh reméli kapitány Jiri Kulich.

Az első győzelem Ausztrália nyerte meg a fiúk, majd konzultált Egyiptom és játszott és negyedik beoltott Argentínában. „Az ellenfél volt a legjobb formában a verseny, és ez volt értékes fejbőr,” azt állította, Kulich, aki nerozladila vagy a végső vereség képviselete Peru. “Egy kicsit meglepődtünk, nagyon jók voltak. De előfordul ebben a kategóriában. „

Az utolsó verseny a világbajnokság 14 év Prostejov játszott tizenkilencedik, ősbemutatója a cím megszerzése után csoportokban játszott nyolc csapat mindkét kategóriában. Az elmúlt években a győztesek játszottak az elődöntőben.

“A változásnak köszönhetően minden csapat még egy játékot játszott, és elhagyta a napot.Nagyon nehéz volt “- mondta Petra Černoskova, a bajnokság igazgatója. “Talán igazságosabb modell. Az egyik vereség a csoportban nem jelenti azt, hogy az érme reménye véget ér. De a gyerekek nem tudnak pihenni, és ez egy probléma. Talán meghosszabbítja a bajnokság napját, “gondolja. A bajnokság hosszú időn átesett bajnoka egy újabb premierre tett szert. A verseny során először kizárták a játékosokat a nem megfelelő magatartás miatt. “Szlovákiai lány volt. Mindenkit sürgetett. Játékvezetők, riválisok és nézők. Teljesen elfogadhatatlan volt – mondta Cernoszkova.