Sunderland Younès Kaboul: “Break-point” a kiesés elleni küzdelemben

Ha a dolgok úgy alakultak ki, mint Younès Kaboul eredetileg terveztek volna, talán már a Roland Garros és a Wimbledon előkészületei közé tartozott. A magas, hatalmas, kultúrált francia pedig csak ászokat tud felmutatni nyári szabadidős móka, miközben a Sunderland Unibet védelmi mérkőzését szerezte meg. Kaboul elhagyta gyermekkori álmát, hogy új Yannick Noah-ra vagy Henri Leconte-ra vált, de mostanában a nyomás a Sam Allardyce oldalának a Premier League-ben való megpróbálására szorítkozik, olyan intenzíven, mint bármi, amire a világ vezető teniszezõi szembesülnek a következő hónapi francia nyílt Párizsban.Az Sam Allardyce megbízható módja a kiesés elkerülésének?Bővebben

Az egykori Tottenham Hotspur középpontja – Mauricio Pochettino kapitányja, mielőtt a tavalyi nyáron a Wearside-t lecsillapodna – egyetért azzal, hogy a szezon elején a Sunderland hamarosan “kétszeresnek” találta magát, de azt sugallja, pont, ahol a Unibet kieséses játék ötödik szettbe került.

“A break point” – mondja Kaboul, aki tovább győzedelmeskedhet a White Hart Lane régi barátainak, segítve az Arsenal visszavonását a vasárnapi . “És így fog maradni a szezon végéig.Megnyertük a múlt héten a Norwich [3-0] utolsó szüneteit; most a következőre van szükségünk. “A 30 éves, aki elhagyta John O’Shea-t az Allardyce hátsó vonaláról, hogy közép-hátsó partnerséget alakítson ki Lamine Koné-vel, a csillagképe nagy ok miért nyert Unibet vissza a Sunderland egy pontot és egy helyet a 17. helyezett Norwich negyed mögött, és egy ponttal egy újrangú Newcastle United előtt. Jelentős, hogy a Wearside csapatnak van egy játék a kezében a két kieső riválisán, és Kaboulnak oka van abban hinni, hogy ő lesz még egy top-tier védő, amikor porlasztja a szolgálati és röplabda taktikáját ezen a nyáron.

“Egy gyerekként voltam teniszezõ,” mondja Kaboul. “Szenvedély volt; Jó voltam, és még mindig játszom, amikor szünettel vagyok, de túl drága volt ahhoz, hogy folytathassam.Én pedig versenyeket csináltam, de a coaching, az utazás és a ütők túl sokba kerültek. “13 Kaboul, 13 éves korában emigrált, mielőtt Marokkóból Saint-Julien-en- Genevois, egy alvó város, amely Franciaország alpesi határán fekszik Svájccal, követte apja tanácsát, és váltott a labdarúgásra. “Apám nagyon jól játszott labdarúgásban a marokkói nap folyamán” – mondja őszinte, Unibet halkan beszélt angolul. “Amikor Franciaországba került, bíró lett, és szakmai esélye volt rá, de túl nagy veszélyt jelentett a családunk számára.” Az apámnak nagyon jó esélye volt a labdarúgó, majd a bíró, de volt négy gyermeke, és nem engedhette meg magának, hogy kockáztassa meg ezeket a lehetőségeket, így nagyon boldog vagyok, hogy ezt a lángot hordozom. “Facebook Twitter Pinterest Younès Kaboul kihívja Dieumerci Mbokani Norwich-t a múlt szombat döntő 3-0-os nyereményén Carrowban Út.Fotó: Paul Childs / Reuters

Eddig a markolat megnyugtatóan stabilnak tűnik. “Szoros, de minden úgy érzi, jobban érzi magát, mint Norwich verését” – mondja. “Jól játszottunk, de sok olyan játékot Unibet rajzolunk, amelyeket nyerhettünk, így fontos volt.” Úgy tűnik nagyon különbözik attól a naptól, amikor Spurs-szel szemben támadott Európa, de Kaboul valódi, stressz-indukált párhuzamok. “A nyomás hasonló” – mondja egy férfi, aki nyolc évvel ezelőtt elutasította a Roy Keane Sunderland-i megmozdulását, de most “nem sajnálja” az északi irányt. “A Tottenhamnél harcolsz, hogy belereszkedsz a legjobb négybe, így van nyomás, és itt van egy hasonló nyomás -, hogy maradj.De tapasztaltunk játékosokat és valamilyen minõséget, így van remény. “Valójában hamarosan Unibet múltbeli és jelenlegi klubjainak címét / túlélési kettõjét ünnepli. “Csak a Sunderlandra koncentrálok” – állítja diplomáciai úton. “De van néhány nagyon közeli barátom a Tottenhamben, ezért örülök, hogy megnyerik a címet.”

Az Allardyce és az Arsène Wenger közötti, élesen rohadt kapcsolat elégedetlen lehet, de soha nem lesznek lelki társak és Kaboul azt javasolta, hogy az Arsenal ne várhasson vörös szőnyegt.

“Mivel Sam átvette Dickt [Advocaat] -et, láttuk a dolgokat másképp, mert Sam, azt hiszem, ő ismeri a családját “- mondja. “Sam pontosan tudja, hogyan Unibet kell – mondhatom -, felzaklatják a többi csapatot.

” Nem hiszem, hogy sok időre lenne szüksége ahhoz, hogy elemezzen minket labdarúgóként vagy embereknek.Olyan sok tapasztalata van, hogy neki egy heti képzés elegendő ahhoz, hogy ismerjen minket. Megtanulni, milyen módon kell játszanunk és mit kell javítanunk. Ő erős és szilárd.Megmutatta nekünk, hogyan maradjunk a játékokban és nyerjünk. ”

Az utóbbiak vasárnapra történő választása a Unibet Bonus di benvenuto város imáit válaszolná. “Természetesen fontos a klubnak tartani a klubot, de fontosabb Anglia északkeleti részében” – mondja Kaboul, akinek nyugodt tekintélye látta őt kulcsfontosságú öltözködési vezetőnek. “Sokat jelentene az emberek számára.”

Egy olyan ember számára, akinek az életét korábban Londonban, Franciaországban és Marokkóban hajtották végre – ahol családi cukrászipari vállalkozást épített – új élőhelyének fasciális intenzitása a mindent elfutó futballszenvedély jelentős, de mégis üdvözlendő kulturális sokkként jött el.

“Az itteni emberek annyira mögöttünk vannak, a klub iránti elkötelezettségük elképesztő, fantasztikus” – mondja. “A Premier League-nek csapatokkal kell rendelkeznie északkeletre.Meg kell győződnünk arról, hogy megverjük az Arsenal-t. ”

more: Unibet bonus 100% per il primo deposito