Unibet sportfogadás

Unibet sportfogadás bónuszA Unibet a bécsi tőzsdén jegyzett jegyzett társaság. Úgy tekintik a világ leghíresebb online fogadási társaságának. A vállalat pénzügyi információi elérhetők a Unibet. A cég fantasztikus száma 20.000.000 játékos a világ minden tájáról, és használhatja a teljes termékválasztékot, beleértve az online pókereket, kaszinókat, szórakoztató játékokat és sportfogadásokat.

A Unibet Csoport 1 400 embert foglalkoztat, közülük 800 Bécsben van. A cég forgalma a tavalyi évben 800 millió euróval hihetetlen volt, ebből a sportfogadások 200 millió eurót tettek ki. A csoport szponzorálja a régóta álló klubokat, mint a Real Madrid és a Bayern München, valamint egy motoros MotoGP partner.

Regisztráció a Unibet

A regisztráció és a számla megnyitása minden 18 évesnél idősebb személy számára lehetséges. Fiók létrehozásához be kell töltened a regisztrációs űrlapot az oldal tetején a “Regisztrálj most” felirat alatt. Magasabb visszavonások és betétek esetében szükség lehet a személyazonosság igazolására.

Unibet regisztráció – 100 EUR bónusz »
További információ a fogadásokról a Unibet
A Unibet sportfogadás bónusz nyilvánvalóan a legnagyobb sportfogadási lehetőség. Ez is az egyik legjobb élő fogadási társaság. A labdarúgó fogadások során minden európai sorozatban lehet fogadni, beleértve az alacsonyabb téteket, és a Unibet számos fogadást kínál (meccs nyertes, OVER / UNDER, stb.) Labdarúgó-mérkőzésekre. Ugyanez vonatkozik a jégkorong mérkőzésekre is, ahol megtalálja az összes európai jégkorong készletet és az észak-amerikai NHL-t is. Egyéb sportok közé tartozik a tenisz- és kosárlabda fogadások széles választéka.

Unibet érme ajánlatai

A Unibet egy nagyon jó fogadó társaság az amatőr taxik számára. A 91,5% -os szintet és a 1,91-1,91 közötti kétirányú együtthatókat a fogadók átlaga jelenti. Az a tény, hogy a vállalat elsősorban a rajongókra koncentrálódik, szintén azzal a ténnyel kapcsolatos, hogy amikor a fogadások magassága felemelkedik, a határ viszonylag gyors, ami enyhén korlátozhatja a tapasztaltabb fogadókat. Ha azonban nem érdekelnek igazán nagy összegek, a Unibet nagyszerű választás az Ön számára.

Betétek és visszavonások a Unibet

A betétek és a visszavonások széles fizetési módja használható. A Moneybookers / Skrill és a Neteller netbookjainak használata, valamint a bankátutalás használata ingyenes. A Visa, Visa Electron és a MasterCard fizetési kártyák használata esetén 2% díjat kell fizetnie. A Unibet ingyenes, de egyes fogadók egy kicsit hosszabb várakozási időt vehetnek igénybe, ami kb. 2-5 nap.

Unibet ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal folytatott kommunikáció előre definiált sablonokkal (beleértve a Unibet is) történik, és mindig szükség van egy adott személyrel való kapcsolatfelvételre a probléma hatékony megoldása érdekében. De ha egyszer kapcsolatba kerül az ügyfélszolgálattal, akkor jól ismeri az Ön szolgálatát és minden igényt megismer.